NIJE KARNEVAL, TO JE SAMO HULK: Snažni Brazilac stiže u Rio

Novosti online

17. 07. 2022. u 09:57

AKTUELNI šampion gostuje "usamljenoj zvezdi".

НИЈЕ КАРНЕВАЛ, ТО ЈЕ САМО ХУЛК: Снажни Бразилац стиже у Рио

Foto: Profimedia

Fudbaleri Botafoga pokušaće nakon da uzastopna poraza da stignu do trijumfa. Neće biti lako za "usamljenu zvezdu", na stadion "Nilton Santos" u okviru 17. kola stiže aktuelni šampion Atletiko Mineiro.

Botafogo je poslednju pobedu upisao 5. jula nad Red Bul Bragantinom- 1:0. Popularna "leteća kobasica" je bili bolji rival većim delom susreta, ali su ostali bez plena. Botafogo je slavio kao, iako mu je domaćin tri puta zatresao mrežu. Sva tri pogotka poništena su zbog ofsajda.

U 64. minutu susreta lopta je pala na nogu Vinisijusu Lopesu na samo par metara od protivničkog gola, posle loše intervencije domaće odbrane. Rutinski ju je sproveo u mrežu za konačnih 0:1. Nakon ovog meča, crno-beli su doživeli poraze od Kujabe (0:2) i Amerika u Kupu Brazila (0:2).

Atletiko Mineiro u Rio de Žaneiro dolazi posle poraza od Flamenga u osmini finala Kupa. Poraz od 2:0 na "Marakani" skupo je koštao "petlove". Hulk i ekipa eliminisani su iz najmasovnijeg takmičenja u državi uprkos kapitalu iz prvog meča. 

Biće ovo veoma borben i zanimljiv susret. Domaćin se nalazi na desetoj poziciji sa 21. bodom, dok bi gosti eventualnim trijufom uspeli da preskoče lidera Palmeiras, makar na nekoliko sati.

U prethodnom međusobnom susretu, odigranom 2020. godine, Atletiko je slavio rezultatom 2:1.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSKORO U BUNDESLIGI,  A SADA SE BORE ZA OPSTANAK U TREĆOJ LIGI: Da li se plavcima smeši treća uzastopna relegacija?