RIVER KONAČNO NA PRAVOM PUTU: "Milioneri" prekinuli niz loših rezultata, sada žele seriju trijumfa

Novosti online

24. 07. 2022. u 09:15

AKTUELNI šampion gostuje popularnim "ajkulama".

РИВЕР КОНАЧНО НА ПРАВОМ ПУТУ: Милионери прекинули низ лоших резултата, сада желе серију тријумфа

Foto: Profimedia

Fudbaleri River Plejta gostuju poslednjeplasiranom Aldosiviju u meču 10. kola argentinske Lige profesional.

Posle tri utakmice bez pobede u prvenstvu (dva poraza i remi) River je na "Monumentalu" savladao Himnasiju iz La Plate i vratio se na pobednički kolosek. Branilac trona je do trijumfa došao pogotkom Lukasa Beltrana u 43. minutu - 1:0.

Velikan iz Buenos Ajresa je tako ostvario tek treću pobedu i posle devet kola ima još po tri remija i poraza. Sa 12 bodova je tek 13. na tabeli.

Dominirala je četa Marsela Galjarda većim delom susreta, pa je pravo čudo kako nije ubedljivije slavila. Čak 20 puta je šutirala ka golu rivala, u osam navrata testirala golmana gostiju Reja koji je samo jednom ostao nemoćan.

Susret su obeležili i debitantski nastupi najnovijih pojačanja "milionera" - Migela Anhela Borhe i Pabla Solarija. Kolumbijski reprezentativac je navalu Rivera pojačao iz Atletiko Juniora za 6.700.000 evra, dok je 21-godišnji Argentinac stigao iz čileanskog velikana Kolo Koloa za 4.500.000 evra.

River je do trijumfa nad Himnasijom stigao zahvaljujući pogotku s kraja prvog poluvremena. Lopta je došla do Beltrana posle ne tako sjajne intervencije protivničke odbrane, opalio je sa ivice kaznenog prostora i matirao Reja za nova tri boda.

Aldosivi je očajno započeo novu sezonu. "Ajkule" su ostvarile samo jednu pobedu uz dva nerešena ishoda i očekivano se nalaze na poslednjem mestu na tabeli. Očajna gol-razlika (6:15) ne uliva nadu navijačima pred nastavak šampionata.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!