SPEKTAKL NA "VEMBLIJU": Engleska i Nemačka u finalu Evropskog prvenstva pred 90.000 gledalaca

Novosti online

31. 07. 2022. u 09:39

BITKA za istoriju.

СПЕКТАКЛ НА ВЕМБЛИЈУ: Енглеска и Немачка у финалу Европског првенства пред 90.000 гледалаца

FSS

Fudbalerke Engleske i Nemačke sastaće se u finalu Evropskog prvenstva za žene. Bitka za trofej odigraće se na čuvenom "Vembliju" od 18 časova.Čuveno londonsko zdanje je rasprodato, pa će na tribinama biti 90.000 navijača.

Engleska je u polufinalu "razbila" Švedsku sa 4:0, u meču koji je preko TV gledalo skoro deset miliona ljudi.Prethodno su domaće "lavice" eliminisale Španiju 2:1, a nakon što su bile dominantne u grupi "A" protiv Austrije, Norveške i Severne Irske sa tri pobede i gol razlikom 14:0.

Nemačka je u drugom polufinalu bila bolja od Francuske sa 2:1, pogocima Aleksandre Pop. Izabranice Martine Vos Teklenburg su u četvrtfinalu savladale Holandiju 1:0, a u grupi "B" takođe su bile nadmoćna sa tri pobede, protiv Španije, Danske i Finske uz gol razliku 9:0.

Nema sumnje da su pomenute reprezentacije pokazale najviše na smotri najboljih na Starom kontinetnu. Engleskinje će imati iza sebe fanatičnu podršku sa tribina, ali Nemice su iskusnija ekipa, koja se neće obazirati na dešavanja izvan terena.

NAŠ TIP: 2-4 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)