MLADOST, PA TEK ONDA TVENTE: Čukarički gostuje u Novom Sadu

Novosti online

31. 07. 2022. u 09:08

"BRĐANI" ne razmišljaju o holandskom velikanu.

МЛАДОСТ, ПА ТЕК ОНДА ТВЕНТЕ: Чукарички гостује у Новом Саду

FOTO: FK Čukarički

Čukarički će nastaviti da igra u ritmu četvrtak - nedelja. Posle trijumfa u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv luksemburškog Rasing Uniona (4:0), "Brđani" nisu imali vremena za odmor i prostora za razmišljanje o narednom protvniku - Tventeu. Beogradska ekipa večeras od 21 čas gostuje novosadskoj Mladosti u okviru 4. kola Mocart bet Super lige.

- Igramo dva meča nedeljno, i kao što je šef to više puta ponovio, samo neka to potraje što duže. Mladost je dobra ekipa, vidi se to po njihovim rezultatima na startu sezone. Uvek timovi koji su novi u elitnom društvu igraju sa više žara, imaju dodatni motiv da se dokažu. Naravno da nam neće biti lako, ali Super liga je takva da su iznenađenja uvek moguća i moramo da budemo oprezni. Već na startu šampionata je bilo nekih neočekivanih rezultata, biće ovog dugo i zanimljivo prvenstvo. Na nama je da idemo od utamice do utakmice, da ostvarimo dobar rezultat u Novom Sadu i da tek potom razmišljamo o spektaklu koji nas očekuje u duelu sa holandskim Tventeom - rekao je mladi fudbaler Čukaričkog Nikola Petković.

Mladost je osvojila četiri boda u protekla tri meča, jedini poraz novajliji u ligi nanela je Vojvodina koja je gradskog rivala demolirala rezultatom 4:0. Trgli su se izabranici Branka Žigića nakon pomenutog duela i ostali neporaženi na "krovu". Voždovac nije uspeo da nađe put do mreže Alekse Milojevića.

Znali su fudbaleri Mladosti da dolaze na teren na kojem Voždovac, ne računajući okršaje protiv Crvene zvezde i Partizana, nije izgubio čak 13 utakmica zaredom… Još od 21. septembra kada je bolji bio kragujevački Radnički tako da se osvajanje boda u "Zaplanjskoj" može smatrati uspehom.

Današnji rivali se nikada ranije nisu susretali, biće ovo istorijski prvi meč Mladosti i Čukaričkog.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)