DA LI JE RADNIČKI PREBOLEO BLAMAŽU? Sivić veruje u pobedu nad TSC-om

Novosti online

31. 07. 2022. u 10:53 >> 10:53

DERBI 4. kola nacionalnog šampionata.

ДА ЛИ ЈЕ РАДНИЧКИ ПРЕБОЛЕО БЛАМАЖУ? Сивић верује у победу над ТСЦ-ом

FOTO: FK Radnički Niš

Trener niškog Radničkog Tomislav Sivić javno je preuzeo odgovornost za ispadanje iz Evrope i blamaže protiv malteške Gzire. Iskusni stručnjak tako će nastaviti svoju odiseju na klupi ekipe sa Čaira, a već večeras na kultni stadion u okviru četvrtog kola Mocart bet Super lige stiže TSC.

- Mnogo je težak momenat. I psihički, posle onako bolne eliminacije, i fizički, budući da smo pre samo 48 sati igrali produžetke. Na sve malere koji nas dugo prate, nadovezala se i nova povreda, ali na muci se poznaju junaci i mi moramo da pronađemo snagu da protiv TSC-a pružimo više od maksimuma i ostvarimo cilj, a to su tri boda - istakao je strateg Nišlija.

Toliko je mali vremenski razmak između dve utakmice da ekipa između utakmice sa Gzirom i ove konferencije nije imala niti jedan pravi trening...

- Imali smo u petak ujutro trening oporavka, imaćemo sada lakši trening, a, verovali ili ne, okupićemo se i sutra pre podne, na dan utakmice, kako bismo doradili neke detalje, jer je drugi dan posle posle utakmice, po pravilu najteži. Ali, bićemo spremni da fizički iznesemo utakmicu. A mentalno - profesionalci smo, moramo da se podignemo - rekao je Sivić.

Protivnik je takav, da i treća utakmica Radničkog u novoj sezoni ima status derbija kola. TSC je, ubedljivom pobedom nad Čukaričkim na Banovom brdu (4:1) i remijem sa Partizanom u Humskoj (0:0), stekao epitet najneugodnijeg gosta na startu Mocart bet Super lige. 

U prethodnom međusobnom duelu Radnički je prilično rutinski slavio sa 2:0. Meč je odigran 13. maja, a strelci su bili Filip Kasalica i Lazar Jovanović.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!