"ZMAJEVI" SE MUČE SA REALIZACIJOM: Voždovac - Radnički KG

N.P.

05. 08. 2022. u 11:09

Ekipa sa Dušanovca sastaje se sa "crvenim đavolima" u prvom meču 5. kola Superlige Srbije.

ЗМАЈЕВИ СЕ МУЧЕ СА РЕАЛИЗАЦИЈОМ: Вождовац - Раднички КГ

FOTO: M. Vukadinović

Voždovac je nakon pobede na startu prvenstva nad Novi Pazarom (1:0) odigrao dva remija bez golova sa Napretkom i novosadskom Mladosti GAT.

Solidan start prekinut je u prošlom kolu kada su "zmajevi" doživeli visok poraz na gostovanju Spartaku iz Subotice (3:0).

Strelci za "golubove" su bili Andrej Todoroski u 39, Nikola Srećković u 75. i Marko Obradović u 79. minutu susreta.

Tim sa Dušanovca trenutno zauzima 9. mesto na tabeli sa pet osvojenih bodova, isto koliko i večerašnji rival koji se nalazi na osmoj poziciji zbog bolje gol-razlike.

Izabranici Nebojše Jandrića su postigli samo jedan gol od početka šampionata, što je za tim koji gaji ofanzivnu igru ispod svakog očekivanja. Posle četiri odigrana kola Beograđani su napravili presek i izvukli određene zaključke. Domaćina očekuje duel protiv rivala kojeg nije pobedio na minulih pet međusobnih susreta.

U poslednjem koji je odigran 25. februara 2022. godine na stadionu "Čika Dača" "crveni đavoli" su slavili rezultatom 1:0. Voždovčani nemaju problema sa povređenim igračima tako da se očekuje da će na svom "Krovu" izaći u najjačem sastavu.

FOTO: FK Voždovac


Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su nakon tri meča bez poraza u prvenstvu, izgubili kod kuće u prošlom kolu od Vojvodine sa 0:2. Golove za "lale" su postigli Veljko Simić u 63. i  Filip Malbašić u 85. minutu meča. Puleni Dragana Milisavljevića su jedinu pobedu od početka Superlige ostvarili protiv Mladosti iz Lučana pred svojim navijačima (2:0). Kragujevčani nisu izgubili na poslednja tri uzastopna gostovanja na "Krovu", imaju dva trijumfa i jedan remi bez golova. Gosti igraju u prilično ofanzivnoj formaciji 4-3-3, tako da nas očekuje vrlo zanimljiv susret na Dušanovcu.


Verujemo da će fudbaleri Voždovca imati ogroman motiv da prekinu jako negativan niz protiv Radničkog. Tri kola bez postignutog gola je svakako teret za sastav Nebojše Jandrića pred večerašnji megdan. Mi prognoziramo da će domaćin postići minimum jedan, a maksimum dva gola na utakmici, kvota je skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: D 1-2 (kvota 1,60) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐURICA PREDLAŽE: Tiket za petak našeg poznatog tipstera