OKRŠAJ STARIH POZNANIKA: Javor - Mladost GAT

N. P.

08. 08. 2022. u 12:36

VEČERAS na "Gradskom stadionu" kraj Moravice četa Igora Bondžulića dočekuje Novosađane u 5. kolu Super lige Srbije.

ОКРШАЈ СТАРИХ ПОЗНАНИКА: Јавор - Младост ГАТ

FOTO: FK Javor

Čeka nas duel dve ekipe koje su prošle sezone ostvarile direktan plasman u najviši rang srpskog fudbala. Ivanjičani su osvojili 2. mesto sa 69, dok je tim Mladosti završio na samom vrhu Prve lige sa 72 osvojena boda.

Javor pruže dobre partije u prvenstvu, nakon poraza na startu od Partizana kod kuće (4:0), odigrao je remi bez golova TSC-om i vezao dve pobede nad Novim Pazarom i Napretkom.

Puleni Igora Bondžulića se trenutno nalaze na 7. mestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova uz gol-razliku 6:7. Strateg domaćina je najavio jako težak meč protiv ekipe koja je zadržala kostur tima iz prošle sezone i koja ih je već jednom savladala u Ivanjici rezultatom 0:1. Međutim goste očekuje paklena atmosfera pošto je uprava Javora najavila besplatan ulaz na stadion u večerašnjem okršaju.


Novosađani nemaju trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu, ostvarili su jedan remi i dva poraza. Svakako najbolniji je u prošlom kolu na domaćem terenu od Čukaričkog (0:2). Ceh lošim rezultatima je platio trener Branko Žigić, a na njegovo mesto je došao iskusni Aleksandar Linta, bivši šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice. Iskusni strateg je izjavio da svom timu želi da vrati prepoznatljiv stil igre i da ih očekuje jako teško gostovanje u Ivanjici. Gosti trenutno zauzimaju 12. mesto u Super ligi sa četiri sakupljena boda uz gol-razliku 2:7. 

FOTO: M. Vukadinović


U minulom međusobnom duelu između dva tima slavio je Javor u Novom Sadu (2:0). Strelac za goste bio je Vanja Zvekanov u 23. dok je konačan rezultat postavio Zoran Karać autogolom u 68. minutu susreta. Svakako nas očekuje pravi spektakl na "Gradskom stadionu", nova tvrda i neizvesna utakmica. Predlažemo da odigrate duplu šansu na domaćina uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,73 )

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju