BOLONJA I MIHA NA PRVOM ISPITU: "Hrtovi" novu sezonu započinju utakmicom u Kupu Italije

Novosti online

08. 08. 2022. u 10:08

SRBIN i dalje u potrazi za pojačanjima.

БОЛОЊА И МИХА НА ПРВОМ ИСПИТУ: Хртови нову сезону започињу утакмицом у Купу Италије

Foto: Profimedia

Ekipa Bolonje koju sa klupe predvodi naš Siniša Mihajlović večeras (21.15) započinje novu takmičarsku sezonu. Na stadion "Renato Dalara" u okviru 1. kola Kupa Italija stiže drugoligaš Kosenca.

Prodala je Bolonja Arona Hikija za 16.500.000 evra Brentfordu, a mogla bi da zaradi još 5.000.000 evra na ime bonusa. Prodaja Škota trenutno je treća najveća u istoriji kluba, a mogla bi da postane i druga. Angažovana su dva nova igrača, ali je jasno da je Mihina ekipa doživela velike promene.

Vezista Aberdina Luis Ferguson pojačao je "hrtove", Hikija je na levom boku u odbrani mogao da zamenio Juventusov Andrea Kambijaso, dok srpski stručnjak u crveno-plavom dresu želi da vidi iskusnog slovenačkog internacionalca Josipa Iličića.

Ipak, dok se ne poslože kockice, Bolonja će nastupati u sastavu koji ima na raspolaganju. Prvi protivnik u novoj sezoni je drugoligaš Kosenca koja je tek nakon baraža sačuvala mesto u Seriji B.

Nema sumnje da je Bolonja veliki favorti u uvodnoj rundi najmasovnijeg takmičenja u državi, sve sem plasmana u narednu fazu smatraće se neuspehom.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije