SUDAR "ROSONERA"! Novi okršaj ljutih rivala na stadionu "Radomir Antić"

V.D.

08. 08. 2022. u 12:12

VEČERAS od 21 čas očekuje nas Derbi kola MocartBet prve lige Srbije.

СУДАР РОСОНЕРА! Нови окршај љутих ривала на стадиону Радомир Антић

Foto: GFK Sloboda Užice

GFK Sloboda iz Užica će odigrati prvu ovosezonsku utakmicu na svom stadionu koji nosi naziv po čuvenom "Radomiru Antiću".

U goste stiže veliki rival iz Šapca. Poznato je da su se Sloboda i Mačva mnogo puta sastajali u vodili bitke u nekadašnjoj Srpskoj ligi zapad kao i u ovom rangu takmičenja.

Domaća Sloboda koja je prošle sezone bila prvak Srpske lige zapad i tako izborila plasman u Mocart Bet Prvu ligu u prvom kolu je odigrala bez golova na gostovanju u Sremskoj Mitrovici istoimenoj ekipi. 

Ekipa iz grada na Đetinji je odlično odradila pripreme. Jedini poraz u prijateljskim mečevima doživeli su protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca dok su pobede upisali protiv Železničara iz Pančeva, grčkog Superligaša Panetolikosa i nekoliko domaćih niželigaša.

Mačva je u prvom kolu na svom terenu odigrala 2:2 protiv Grafičara koji je po igračkom kadru možda i najjača ekipa u prvenstvu. Za Grafičar nastupaju Filip Kasalica, Andrija Kaluđerović, Đorđe Đurić, Miloš Stojčev a kapiten tima je Luis Ibanjez.

Dvostruki strelac na tom meču za ekipu Mačve bio je Pavle Radunović koji je uz iskusnog kapitena Miloša Adamovića najveća uzdanica šabačkog tima.

Treneri oba tima su najavili da nas očekuje tvrd i neizvestan meč što i mi očekujemo.

Ove dve ekipe poslednji put su se sastale u sezoni 2016/2017 kada su u okviru Super lige Srbije odigrali nerešeno na istom ovom stadionu.

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,62)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-2 (kvota 5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije