"LAVOVI" KOD REDOVNE MUŠTERIJE: Mali gradski derbi na Bosforu

N.P.

19. 08. 2022. u 11:44

U OKVIRU trećeg kola turske super lige sastaju se Umranije i Galatasaraj.

ЛАВОВИ КОД РЕДОВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Мали градски дерби на Босфору

Profimedia

Popularni "lavovi" su nakon sjajnog starta u prvenstvu i pobede u gostima nad Antalijom (1:0), doživeli šokantan poraz kod kuće od Giresuna identičnim rezultatom. Ekipa Umranijea nema trijumf u prva dva kola. "Crveno-beli" su remizirali sa Fenerbahčeom (3:3), i izgubili pred svojim navijačima od već pomentute Antalije (1:0). 


Domaćin je Galatasaraju redovna mušterija, izgubio je u svakom od prethodna tri međusobna susreta između dva tima. Gosti su prošle godine imali najgoru sezonu u istoriji kluba, vreme je da krenu sa serijom pozitivnih rezultata. 


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

ZVEZDA ZAPOČINJE ODBRANU TITULE: Motivisani novajlija nema šta da traži na Marakani