"KRALJEVI" OSVAJAJU VIGO: Benzema želi prvi gol u sezoni

N.P.

20. 08. 2022. u 10:59

FUDBALERI Real Madrida gostuju Selti.

КРАЉЕВИ ОСВАЈАЈУ ВИГО: Бензема жели први гол у сезони

FOTO: EPA

Namučio je novi član Primere šampiona Španije i Evrope, ali nedovoljno da ga iznenadi. Kraljevski klub i kad ne briljira pobeđuje. Na premijeri novog prvenstva, Madriđani su slavili u Andaluziji sa 2:1, posle preokreta u drugih 45 minuta. Hrabro su se fudbaleri Almerije odupreli četi Karla Ančelotija.

Nigerijac Umar Sadik, nekadašnji napadač Partizana, koji se dovodi u vezu sa prelaskom u Viljareal poslednjih dana i Belgijanac Larži Ramazani, zadavali su dosta problema odbrani domaćina, posebno u prvom poluvremenu. Ipak, protiv Reala mora da se igra dobro svih 90 minuta, a ne samo 45, da bi se osvojio bar bod. Iskusni italijanski vuk neće ništa menjati u svom sastavu, "kraljevi" će na megdan "nebeskoplavima" istrčati u formaciji 4-3-3, sa najisturenijim napadačem i kapitenom Karimom Benzemom.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Selta izvesno sve ove godine ne bi sačuvala status u elitnom rangu da nije dobrog duha Jaga Aspasa, koji joj održava glavu iznad vode. Bar jednom bi omirisala Segundu. Iz sezone u sezonu Aspas sam vuče Seltu, početak nove nagovestio je da više neće biti tako. Dobio je adekvatnu podršku u napadu. U tandemu sa Gonsalom Pasijensijom uzdrmao je Espanjol, gurnuo ga ka ambisu, ali su Espozito i Hoselu sprečili pad sa litice (2:2). Trener domaćih Eduardo Kudet će u večerašnjem okršaju sigurno izaći u identičnoj formaciji 4-1-3-2, gde po desnoj strani odlične partije pruža Augusto Solari najbolji asistent tima iz Viga. 


Real Madrid je pobedio Seltu u svakom od prethodna tri međusobna duela između dva kluba i u proseku postizao dva gola po meču. "Kraljevi" su apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju na stadionu "Balaidos" i savetujemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

TIP PREDLAŽE – RUSIJA 1: Lokomotiva ne staje u Moskvi