DERBI ZAČELJA: Obračun na južnjački način

N.P.

21. 08. 2022. u 08:35

EKIPA Radnika iz Surdulice dočekuje Radnički Niš u okviru 7. kola Super lige Srbije.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА: Обрачун на јужњачки начин

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Novi trener, stare navike. Agonija popularnih "meraklija" se produbljuje i posle promene šefa stručnog štaba. Nisu Nišlije bile ništa slabiji rival u odloženom meču trećeg kola u Lazarevcu, ali i sa novim trenerom pokazale su iste slabosti, častile su domaćina autogolom u ranoj fazi susreta, a četa Dejana Đurđevića ima dovoljno iskustva i pre svega taktičke pismenosti da u takvoj situaciji zatvori utakmicu i stvari okrene na svoju vodenicu. Na kraju (1:0), autogolom Antona Tolordave iz 15. minuta.

Izabranici Saše Mrkića i dalje nemaju trijumf u novoj sezoni. Radnički nakon šest odigranih kola ima dva remija, četiri poraza uz gol-razliku 6:16.

FOTO: A. Ilić


Fudbaleri Radnika su u prošlom kolu izgubili na gostovanju Mladosti u Lučanima posle preokreta rezultatom 3:2. Utakmica kojom oni koji su joj poklonili svoje vreme ne smeju da budu razočarani  uz rezultatski obrt, videli su veoma uzbudljivu završnicu meča, jedan od najlepših pogodaka, ali i jednu od najlepših akcija za gol u dosadašnjem toku sezone. Donela je prekid jednog zanimljivog niza, prvi put posle šest utakmica u kojima to nije bio slučaj, domaćin je dobio međusobni okršaj ovih rivala. Rezervista Mihajlo Vesnić je pogotkom u 89. minutu postavio konačan rezultat meča.

Puleni Dragana Radojičića od starta sezone imaju učinak od četiri poraza, dva remija uz gol-razliku 3:13. 


U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran na "Čairu" 28. novembra 2021. godine slavile su Nišlije sa 3:0. Golove za "meraklije" postigli su Branislav Tomić koji je bio dvostruki strelac i Stefan Mitrović, sadašnji fudbaler Crvene Zvezde.

Obe ekipe sa nalaze na samom dnu tabele Super lige Srbije i večerašnji okršaj u Surdulici je pravi derbi začelja. Favorita definitivno nema i mi očekujemo da će fudbaleri oba kluba postići po gol. 


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

BOTAFOGO KONAČNO OPET PRVI: Internasional i dalje bez Enera Valensije na lidera