LUDNICA U BERGAMU: "Boginja" tri meča bez pobede protiv "rosonera"

N.P.

21. 08. 2022. u 10:48

AKTUELNI šampion Italije Milan gostuje Atalanti u okviru 2. kola Serije A.

ЛУДНИЦА У БЕРГАМУ: Богиња три меча без победе против росонера

FOTO: Tanjug/AP

"Rosoneri" su savladali Udineze na domaćem terenu u premijernoj utakmici Serije A sa 4:2. Izabranici Stefano Piolija su uspešno krenuli u odbranu titule. Iako se željno očekivao start na “San Siru", veoma brzo se pretvorio u noćnu moru za domaćina.  Već u drugom minutu Rodrigo Bekao je šokirao sve prisutne. Udineze je vodio (1:0). Ipak, veoma brzo je usledio preokret. Prvo je Kalabrija u 11. minutu fauliran u kaznenom prostoru, a Teo Ernandez je iskoristio šansu sa bele tačke za poravananje. Samo četiri minuta kasnije, Ante Rebić je posle lepog dodavanja sa desne strane pogodio za (2:1).

Ponovo je usledio šok za ekipu Milana, ekipa iz Udina je uspela da postigne i drugi gol, u trećem minutu nadoknade. Novo poravnanje doneo je Masina. "Rosoneri" su mogli da odahnu u prvom minutu drugog poluvremena, pošto je Brahim Dijaz pogodio za novu prednost Milaneza, a da ne bi bilo problema i iznenađenja u završnici, Rebić je svojim drugim pogotkom stavio tačku na meč i postavio konačan rezultat 4:2.


I Atalanta je odlično ušla u novu sezonu Serije A, pošto je na gostovanju Sampdoriji slavila sa 2:0. Prednost “boginji” doneo je Toloi u 26. minutu, a onda je u nastavku uglavnom domaćin stvarao prilike. Tačku je u 95. minutu stavio Ademola Lukman golom u kontranapadu za konačnih 2:0.


Na minula tri međusobna duela između klubova slavio je Milan gde je u proseku postizao dva gola po utakmici. Obe ekipe su uspešno startovale u Seriji A, tako da nas svakako očekuje sjajan meč na stadionu "Gevis" u Bergamu. Predlažemo da odigrate duplu šansu na "rosonere" jer očekujemo da neće napustiti teren pognute glave u večerašnjem okršaju.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

TIP PREDLAŽE – JAPAN 1: Skibe vraća Hirošimi staru slavu