"SMS" stiže na megdan srpskoj koloniji!

Novosti online

20. 08. 2022. u 09:11 >> 11:39

UTAKMICA 2. kola Serije A.

СМС стиже на мегдан српској колонији!

FOTO: AP

Ekipa Torina nakon trijumfa nad Moncom (2:1) na premijeri želi da nastavi u istom ritmu. "Bikovi" u drugom kolu Serije A dočekuju Lacio koji je na "Olimpiku" nakon preokreta savladao Bolonju identičnim rezultatom. Biće ovo okšraj sprske kolonije (Vanja Milinković Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić) i Sergeja Milinkovića Savića, alfa i omege "nebeskoplavih".

Biće Saša Lukić opet na raspolaganju Ivanu Juriću, pošto ga je trener Torina vratio u ekipu pred večerašnju utakmicu.

Sve posle indicenta u režiji srpskog reprezentativca koji je odbio da putuje u Moncu, na premijerni meč nove sezone, nezadovoljan načinom na koji je klub ušao u pregovore oko nastavka saradnje, odnosno ponudom od 1.200.000 evra na godišnjem nivou, dok je nekadašnji prvotimac Partizana smatrao da zaslužuje 1.500.000 evra i bonuse, te nije ni išao na početno gostovanje.

Meč sa Lacijom će igrati, jer je u međuvremenu došlo do pomirenja sa prvim čovekom Bikova, Urbanom Kairom.

- Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti - pojasnio je trener Jurić.

Kapiten Torina će tako ostati Rodrigez, a što se tiče golmana Jurić je nagovestio da ništa neće menjati.

- Vanja Milinković Savić je odlučno branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu - dodao je Jurić.

Vrlo sadržajno bilo je na "Olimpiku" gde je Lacio posle preokreta savladao Bolonju - 2:1 (0:1).

Užasno je utakmica krenula po Mauricija Sarija, letošnje pojačanje Luis Maksimijano je već u šestom minutu napravio glupost, pokupio loptu rukom izvan šesnaesterca i zaradio direktan karton. Pola sata kasnije i penal za goste, a Marko Arnautović je preuzeo odgovornost, pogodio i pokazao da je i pored spekulacija o transferu u Mančester junajted mislima na terenu.

Lacio se uozbiljio u drugom poluvremenu, Lorenco de Silvestri je autogolom doneo izjednačenje, dok je konačan rezultat postavio Ćiro Imobile nakon asistencije popularnog "SMS-a".

Prethodne sezone dueli večerašnjih rivala završeni su bez pobednika i to identičnim rezultatom - 1:1.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: GG (kvota 1,71)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

ZVEZDA ZAPOČINJE ODBRANU TITULE: Motivisani novajlija nema šta da traži na Marakani