BERLUSKONIJEVO ČEDO NA VATRENOM GOSTOVANJU: Napoli želi kao protiv Verone

Novosti online

21. 08. 2022. u 09:14 >> 12:02

UTAKMICA drugog kola italijanske Serije A.

БЕРЛУСКОНИЈЕВО ЧЕДО НА ВАТРЕНОМ ГОСТОВАЊУ: Наполи жели као против Вероне

Foto: Profimedia

Nakon ubedljive pobede nad Veronom od 5:2 na "Bentegodiju", fudbaleri Napolija na stadionu "Dijego Armando Maradona" dočekuju novajliju u Seriji A Moncu. 

Ostao je Napoli tokom leta bez stuba odbrane u vidu Kalidua Kulibalija, bez značajnih šrafova u ofanzivi Drisa Mertensa i Lorenca Insinjea, pred odlaskom u PSŽ je Fabijan Ruiz, ali po premijernom izdanju u Seriji A za sezonu 2022/2023, deluje da je Lučano Spaleti pronašao adekvatne zamene. Verona je prosto pregažena, iako je prva postigla gol, a početkom drugog poluvremena uspela da izjednači.

Neumoljivi su bili gosti, uspeli su i šesti put da zatresu mrežu rivala, ali je pogodak Adama Unasa desetak minuta pre kraja, a svega minut i po nakon njegovog ulaska u igru, poništen posle gledanja video-snimka zbog faula Alesija Zerbina nad golmanom.

Debi iz snova za Napoli imao je 21-godišnji Gruzin, Hviča Kvarachelija, koji je postigao prvi gol za goste, a kasnije i asistirao Pjotru Zjelinskom za 3:2. Prve zvanične minute pored mladog krilnog napadača za klub sa juga Italij od starta je upisao i štoper Kim Min Đae, dok su šansu sa klupe dobili 23-godišnji napadač koji se prethodnih sezona šetao po pozajmicama, Alesio Zerbin i levi bek pristigao iz Hetafea, Matijas Olivera.

Uz doskorašnjeg napadača Dinamo Batumija u strelce su uspeli da se upišu još Viktor Osimen, kada je u nadoknadi prvog poluvremena preokrenuo na 2:1, te pomunuti Zjelinski, a onda i Stanislav Lobotka i Mateo Politano koji su dokrajčili tim Darka Lazovića i Ivana Ilića.

Monca je uprkos silnim pojačanjima pokazala da će joj trebati vremena da se privikne na protivnike u eliti. Čedo Silvija Berluskonija je na premijeri savladao Torino kao gost rezultatom 2:1. "Bikovi" su imali dva gola prednosti do poslednjeg minuta susreta kada je Dani Mota postigao istorijski gol za Moncu - prvi ikada u Seriji A.

Večerašnji protivnici nikada se nisu sastajali.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 

Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

TREĆA SREĆA: Velikan traži izlaz iz krize i pobedu koja bi da vratila u borbu za titulu