"Cijanski talasi" napadaju titulu!

Novosti online

22. 08. 2022. u 10:41

AL VAKRA bez poraza u uvodna tri kola.

Цијански таласи нападају титулу!

Profimedia

Drugi meč 4. kolo katarske Stars lige odigraće Katar SC i Al Vakra.

Domaćin posle tri utakmice ima zabeležen po jedan od svih mogućih ishoda, odnosno četiri osvojena boda. U prošlom kolu je savladao Al Sailiju sa 2:1, što mu je bio prvi trijumf u sezoni.

Istog dana je pobedu upisala i Al Vakra, bila je bolja od Um Salala sa 4:0, pa se tako probila do druge pozicije na tabeli. "Cijanski talasi" osvojili su sedam od mogućih devet bodova, samo je Al Garafa (1:1) uspela da ih zaustavi.

Na poslednja četiri susreta Katara i Al Vakre nismo videli više od jednog gola.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)