SILVA ODMARA MITROVIĆA? Fulam apsolutni favorit na gostovanju

Novosti online

23. 08. 2022. u 09:19

"KOLIBARI" odlični na početku sezone.

СИЛВА ОДМАРА МИТРОВИЋА? Фулам апсолутни фаворит на гостовању

FOTO: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović i Fulam odlično su započeli novu sezonu u Premijer ligi. Srbin je postigao tri pogotka u uvodna tri kola prvenstva, "kolibari" su neporaženi i imaju čak pet bodova, što je apsolutni podvig.

Menadžer Marko Silva imaće priliku večeras od 20.45 da šansu pruži fudbalerima sa klupe u meču 2. kola Liga kupa. Krouli ne bi smeo da predstalja problem rezervistima koji će konačno imati priliku da se pokaži i istaknu kandidaturu za startnih 11.

Sva je prilika da Mitrović neće biti u sastavu, ali ako nešto krene po zlu, Srbin će sa klupe doneti energiju. 

Fulam je neporažen u prva tri kola Premijer lige, ima pravo da se sili pred timom iz četvrtog ranga.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)