TIP SA DALEKOG ISTOKA: "Tigrovi" se bore za opstanak

N.P.

24. 08. 2022. u 08:49 >> 09:22

FUDBALERI Dalijena gostuju ekipi Gvangžua u okviru 13. kola kineske Super lige.

ТИП СА ДАЛЕКОГ ИСТОКА: Тигрови се боре за опстанак

Profimedia

Domaćin je nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu uspeo da ostvari pobedu. Gvangžu je bio bolji od Šenžena pred svojim navijačima rezultatom 4:1. Popularni "tigrovi" trenutno se nalaze u zoni ispadanja na 16. mestu sa devet osvojenih bodova i gol-razlikom 10:21.


Fudbaleri Dalijena su prekinuli niz od četiri utakmice bez trijumfa u šampionatu. Gosti su u prošlom kolu savladali na domaćem terenu Čangžu (2:0). To je "sokolovima" tek druga pobeda nakon 13 odigranih mečeva u najvišem rangu kineskog fudbala ove sezone. Zauzimaju 14. poziciju u Super ligi uz 11 sakupljenih bodova.


U minulom međusobnom duelu između ova dva kluba Gvangžu je trijumfovao rezultatom 1:0. Domaćin se bori za opstanak, tako da tipujemo da će "tigrovi" pred svojim navijačima postići makar jedan gol na utakmici.


NAŠ PREDLOG: D 1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)