CRNO-BELI OVERAVAJU PROLAZ PROTIV HAMRUNA: Petrićev Partizan biće ozbiljan i u revanšu

M.T.

25. 08. 2022. u 08:48

SVE osim prolaza crno-belih na Malti bila bi senzacija.

ЦРНО-БЕЛИ ОВЕРАВАЈУ ПРОЛАЗ ПРОТИВ ХАМРУНА: Петрићев Партизан биће озбиљан и у реваншу

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas od 20 časova će gostovati na Malti protiv Hamruna u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su otišli na Maltu kao apsolutni favoriti posle trijumfa od 4:1 pre nedelju dana u Beogradu.

Posle dosta turbulentnog početka sezone i čekanja na pobedu mesec dana posle startnog trijumfa protiv Javora u domaćem šampionatu, Partizan je pod vođstvom novog trenera Gordana Petrića uspeo da veže dva trijumfa, protiv Mladosti GAT i upravo protiv Hamruna. Crno-beli su uspeli da podignu nivo igre, iako još uvek ima problema u njihovoj igri, ali sve je to nevažno, u meču protiv Hamruna prolaz Partizana ne bi smeo nijednog trenutka da se dovode u pitanje. To je na konferenciji za medije istakao i trener Gordan Petrić.

 - Dobar je rezultat, 4:1. Ono što ja očekujem od momaka je da se maksimalno koncentrišu, da odrade svoj posao na profesionalni način, da u datom trenutku reaguju onako kako bi trebalo da reaguje. Znači surovi profesionalizam. I onda da idemo od utakmice do utakmice, sledeća utakmica je u nedelju, pa u četvrtak verovatno, ali ono što od njih očekujem je da se opuste još više u odnosu na prethodnu utakmicu. Na treninzima su počeli da se smeju i da pričaju, što je dobar znak. Moraju opet ljudi da shvate da će i sutra biti takmičarska utakmica, možda neće biti neke lepote što se tiče igre, ali u takvoj smo situaciji da moramo da razmišljamo samo o skupljanju bodova i da prođemo dalje - rekao je Petrić koji veruje u prolaz crno-belih.

- To se oseti u odnosu na prvi-drugi dan kad sam došao i sada. Samopouzdanje raste zato što smo dobili dve utakmice, i pobeda je najbolji lek. Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, ali oni moraju da znaju da se bave ovim poslom i da nekad naiđu takve situaciju u kakvoj su se oni zadesili. Oni su profesionalci i moraju da idu dalje.

Hamrun je uspeo da napravi prave senzacije izbacivši Alaškert, Velež i Levski, ali bi zaista bilo previše da Maltežani isto učine i protiv Partizana. Ekipa srpskog trenera Branka Niševića, iako je legija stranaca, nema taj kvalitet da na pravi način ugrozi Partizan, bez obzira na to što su uspeli da u par navrata zaprete crno-belima u Humskoj pre nedelju dana.

Međutim, bez obzira na to koliki trud Hamrun uloži danas, fudbaleri Partizana su apsolutni favoriti i očekujemo da slave i na večerašnjem meču.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev