POČINJE SE OD NULE: U Belgiji će se igrati spuštenog garda

M.T.

25. 08. 2022. u 08:30

REMI iz prvog meča garantuje uzbudljiv revanš.

ПОЧИЊЕ СЕ ОД НУЛЕ: У Белгији ће се играти спуштеног гарда

Profimedia

Odigrali su zanimljiv meč pre sedam dana Bašakšehir i Antverpen u Turskoj, koji je završen remijem, što garantuje mnogo uzbuđenja i zanimljivu fudbalsku predstavu večeras od 20.45 kada Danijel Aleksić sa turskim timom gostuje na Bosul stadionu u Belgiji u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvi meč na stadionu „Fetih Terim’’ najviše uzbuđenja doneo je u drugom poluvremenu kada su postignuti i golovi. Francuski napadač Munir Čuar doveo je Bašakšehir u vođstvo u 54. minutu i činilo se da će istanbulski klub uspeti da trijumfuje i tako stekne prednost za revanš. Međutim, defanzivac Almeida, kome je to bio drugi gol u evropskim kvalifikacijama, uspeo je u samoj završnici, tačnije u 88. minutu da donese remi Antverpenu koji mu daje velike šanse da u revanšu obezbedi plasman u Ligu konferencija.

Pred prvi meč oba tima su bila neporažena u svim takmičenjima od početka sezona, a tako je i dalje. Antverpenu je remi protiv Bašakšehira bio prva utakmica u kojoj nije uspeo da ostvari trijumf posle sedam uzastopnih mečeva u kojima je slavio. Antverpen nije imao mečeve od remija u Istanbulu, pa je tim trenera Marka van Bomela odmoran i spreman za večerašnju utakmicu.

Slična je situacija i sa Bašakšehirom. Istanbulski tim još uvek ne zna za poraz u mečevima nove sezone i odlično igra na svim frontovima. Protiv Antverpena je odigrao drugi put u nizu nerešen meč posle remija u šampionatu sa Konjom. Međutim, ekipa Emrea Belezoglua je proteklog vikenda igrala u domaćem prvenstvu i savladala Kajzeri u meču u kojem je debitovao Mesut Ozil.

Nekadašnji igrač Reala, Arsenala i Fenerbahčea odigrao je 11 minuta i očigledno je da ga Belezoglu polako uvodi u ritam, pa je teško verovati da će biti starter večeras, već je verovatnije da će ponovo početi na klupi meč.

Nema sumnje da će i revanš ove dve ekipe doneti mnogo uzbuđenja, a blaga prednost zbog rezultata prvog meča kao i činjenice da igra pred domaćim navijačima je na strani Antverpena. Zbog toga se igranje na belgijski klub čini kao dobra opcija.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)