MILOJEVIĆ GASI POŽAR: "Crveno-beli" nastavljaju dominaciju u prvenstvu

N.P.

27. 08. 2022. u 11:14 >> 11:22

FUDBALERI Crvene zvezde dočekuju Javor na stadionu “Rajko Mitić” u okviru osmog kola Superlige Srbije.

МИЛОЈЕВИЋ  ГАСИ ПОЖАР: Црвено-бели настављају доминацију у првенству

FOTO: M. Vukadinović

Doskorašnji trener Malmea Miloš Milojević zvanično je zamenio Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde! Stanković je u petak podneo ostavku posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a najtrofejniji srpski klub je vrlo brzo našao zamenu.

Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi aktuelnog šampiona. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u klub iz Ljutice Bogdana kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.


Fudbaleri Crvene zvezde su startovali odlično domaći šampionat i zabeležili pet pobeda iz isto toliko duela. Domaćin se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa 15 osvojenih bodova i dve utakmice manje. Da tim Miloša Milojevića gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 21:1, a od početka Superlige Srbije "crveno-beli" su naročito bili golgeterski raspoloženi na domaćem terenu. 


Što se tiče rivala, Javor se nalazi na šestom mestu u nacionalnom šampionatu sa 11 bodova iz sedam odigranih susreta. Ivanjičani su slavili na tri duela, dva puta su remizirali i zabeležili su isto toliko poraza uz gol razliku 10:11. Bili su bolji od Mladosti GAT (2:1), Napretka (4:2) i Novog Pazara (2:1). Izabranici Igora Bondžulića bodove su podelili sa Spartakom iz Subotice (2:2) i TSC-om (0:0), dok su poraženi od Partizana (4:0) i kragujevačkog Radničkog (1:0).


Poslednji duel protiv Javora odigran je u Ivanjici 11. aprila 2021. godine gde je Crvena Zvezda slavila ubednjivo 5:1. Golove za "crveno-bele" postigli su dvostruki strelac Aleksandar Katai, dok su po jednom mrežu protivnika pogodili Nemanja Milunović, El Fardu Ben i Filipo Falko. Aktuelni šampion je apsolutni favorit u večerašnjem okršaju na stadionu "Rajko Mitić". Kvota na kec je jako mala i savetujemo da je pojačate golovima.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev