LEGENDARNI RONALDO STIŽE NA "KAMP NOU": Primera je u strahu, Leva ulazi u golgetersku formu

Novosti online

28. 08. 2022. u 08:52

BARSA želi novi trijumf.

ЛЕГЕНДАРНИ РОНАЛДО СТИЖЕ НА КАМП НОУ: Примера је у страху, Лева улази у голгетерску форму

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone dočekaće Valjadolid na "Kamp Nou" u meču trećeg kola španske Primere. Katalonci u susret ulaze nakon ubedljive pobede nad Real Sosijedadom (4:1) u San Sebastijanu, dok su "belo-ljubičasti" minulog vikenda napravili svojevrsno iznenađenje. Naime, klub koji je u vlasništvu legendarnog Ronalda odigrao je 0:0 protiv Sevilje na "Ramon Sančez Pishuanu".

Remi bez golova na "Kamp Nou" protiv Rajo Valjekana na startu prvenstva pokazao se da je bio samo slab dan za Katalonce. Već u drugom kolu šampionata Španije, nova Ćavijeva Barsa gazi. Slavila je na gostovanju u San Sebastijanu protiv Sosijedada sa čak 4:1.

Promenio je Robert Levandovski klub i zemlju, ali navike nije. I dalje je Poljak gol-mašina. Ako je bilo skeptika koji su smatrali da je njegovo vreme prošlo, da neće biti tako ubojit kao u nemačkom gigantu, zbog godina (34), brzo ih je razuverio. Postigao je dva gola u Baskiji i najavio berićetnu sezonu za Barsu koja želi da skine s trona šampiona Evrope i Primere, Real.

Bajernu i bez Levandovskog sjajno ide na startu sezone u Bundesligi, a i Poljaku prija promena sredine. Već u prvom minutu, sevnula je kontra Barselone. Alehandro Balde se stuštio u šesnaesterac domaćina, a Levandovski je bio na pravom mestu, za vođstvu gostiju. Iskusni as proslavio je na dan meča 34. rođendan.

Šveđanin Aleksandr Isak je brzo izjednačio, u šestom minutu, ali u nastavku rapsodija Barse. Usman Dembele i Robert Levandovski su blickrigom za dva minuta, od 66. do 68. minuta doneli dva gola prednosti Kataloncima, da bi Poljak u 79. minutu petom, doduše uz pomoć jednog igrača domaćina, asistirao Ansu Fatiju, za konačnih, ubedljivih 4:1 u Baskiji.

Valjadolid je hrabrom igrom remizirao sa Seviljom i tako upisao prvi bod u sezoni. Teško će takav podvig da ponove večeras na jednom od najvećih stadionu u Evropi. Sve sem trijumfa Barselone smatraće se velikim iznenađenjem.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024