BOMBA JE ODJEKNULA: Zvezda Barselona pomaže Lećeu u borbi za opstanak

Novosti online

28. 08. 2022. u 11:15

"ĐALOROSIMA" rastu šanse.

БОМБА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА: Звезда Барселона помаже Лећеу у борби за опстанак

Profimedia

Povratnik u elitu, ekipa Lećea, i dalje je na "nuli". Naime, "đalorosi" su u uvodna dva kola doživeli isto toliko poraza i tako su potvrdili očekivanja da će se ove sezone grčevito boriti za opstanak. Puleni Marka Baronija priliku da obraduju svoje navijače imaju večeras od 20.45, na "Via del Mare" stiže Empoli.

Transfer bomba odjeknula je Apulijom kada je ozvaničen dolazak iskusnog štopera Samjuela Umititija, dugogodišnjeg člana Barselone. Napravili su Katalonci nestvaran dil, praktično na svoju štetu, samo da se u narednih godinu dana Francuz ne bi šetkao kroz klupske prostorije, obitavao u svlačionici i titrao pred očima Ćaviju.

Povratnik u Seriju A dobio je iskusnog štopera za "dž". Pozajmicu ne plaća – doduše, na kraju sezone nema ni mogućnost otkupa, takav dogovor je sklopljen – a ni platu. Dok Umtiti bude u Lećeu sve troškove plate snosiće katalonski klub, a Italijani će plaćati bonuse u zavisnosti od broja nastupa.

Štoperski tandem "đalorosa" činiće Samjuel Umtiti i Marin Pogračić. Obojica su na stadion "Via del Mare" stigli na pozajmicu, i to u rasponu od jednoga dana.

Trebalo bi da donesu čvrstinu i sigurnost u poslednjoj liniji, i da budu bitan faktor u borbi za opstanak u Seriji A. Ali, isto tako dolaze bez previše minuta u nogama i pitanje je koliko će biti potrebno stvari legnu na svoje mesto... Pored Umtitija i Pongračića, na pozajmicu bez prava otkupa stigao je i Herman Pecelja iz Real Betisa.

Empoli je nepredvidiva ekipa, u stanju su da iznenade one najjače, a onda da razočaraju protiv onih lošijih od sebe. Istini za volju, takvih nema puno u Seriji A. "Azuri" su na premijeri poraženi od Specije minimalnim rezultatom, sedam dana kasnije Fiorenitna je ostala bez municije na stadionu "Karlo Kastelani".

Od poslednja tri međusobna susreta ovih ekipa, dva su završena rezultatom 2:2. Poslednji je odigran 10. maja 2021. godine u Seriji B, taj susret Empoli je rešio u svoju korist sa 2:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev