"ORLOVI" SJAJNO OTVORILI SEZONU: Benfika želi het-trik

N.P.

27. 08. 2022. u 11:46

GIGANT iz Lisabona gostuje Boavisti u utakmici 4. kola Primeira lige.

ОРЛОВИ СЈАЈНО ОТВОРИЛИ СЕЗОНУ: Бенфика жели хет-трик

Foto: Profimedia

Ekipa Benfike je odlično startovala u novoj sezoni. "Orlovi" nakon dva odigrana kola imaju isto toliko pobeda uz gol-razliku 5:0. Fudbaleri Boaviste s druge strane nakon dva uzastopna trijumfa u prvenstvu su izgubili u prošlom kolu na gostovanju Kasa Piji 2:0. Popularni "kockasti" trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli sa šest osvojenih bodova.


U prethodnom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pobednika 2:2. Benfika je mnogo kvalitetniji sastav koji ove sezone želi da napadne titulu šampiona. Sve sem pobede gostiju, biće veliko iznenađenje i predlažemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)