"MODRI" U FANTASTIČNOJ SERIJI: Aktuelni šampion favorit protiv novajlije

N.P.

28. 08. 2022. u 11:05

TIM Šibenika sastaje se sa Dinamom iz Zagreba u 7. kolu hrvatske Supersport lige.

МОДРИ У ФАНТАСТИЧНОЈ СЕРИЈИ: Актуелни шампион фаворит против новајлије

FOTO: Tanjug/AP

"Modri" su sredinom nedelje ostvarili fantastičan uspeh plasmanom u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja. Zagrepčani su savladali norveški Bodo/Glimt nakon dvomeča ukupnim rezultatom 4:2. Puleni Ante Čačića u prvenstvu igraju fantastično, neporaženi su od starta sezone. Imaju pet pobeda i jedan remi uz gol-razliku 22:8.


Ekipa Šibenika ulazi u duel nakon tri vezana remija u šampionatu, poslednji na gostovanju Varaždinu 2:2. Domaćin trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa sedam osvojenih bodova.


Dinamo je savladao povratnika u najviši rang hrvatskog fudbala na svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. "Modri" su umorni od učešća u Evropi, tako da savetujemo da budete oprezni i odigrate duplu šanse na goste uz kombinaciju golova.


NAŠ PREDLOG: X2&2-5 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev