JUVENTUS MORA DA POBEDI: Loš rezultat protiv Specije bio bi previše za "staru damu"

M.T.

31. 08. 2022. u 11:22 >> 11:22

TORINSKI klub u prethodna dva kola dva puta remizirao.

ЈУВЕНТУС МОРА ДА ПОБЕДИ: Лош резултат против Специје био би превише за стару даму

Foto: Profimedia

Posle pobede na startu sezone protiv Sasuola, Juventus je u naredna dva kola oba puta remizirao i danas će od 20.45 na ''Alijanc'' stadionu dočekati Speciju u četvrtom kolu Serija A. "Staroj dami" će to biti prilika da ponovo dođe do tri boda i priključi se borbi za vrh.

Juventus ništa od onoga dobrog što je prikazao protiv Sasuola nije ponovio u naredna dva kola protiv Sampdorije i Rome. Najtrofejniji klub Italije je protiv Rome imao čak i vođstvo već od drugog minuta posle sjajnog gola Dušana Vlahovića iz slobodnog udarca, ali nisu uspeli torinski crno-beli da tu prednost sačuvaju i morali su da se zadovolje jednim osvojenim bodom.

Dušan Vlahović je odličan na staru sezone pošto je u Seriji A postigao tri gola, ali ga za sada ne prati ostatak ekipe, mada je činjenica da "stara dama" ima i mnogo problema sa povredama.

Specija posle tri kola uopšte nije u lošoj situaciji. Za tim iz Ligurije sezone je počela malo ranije pošto je u Kupu Italije ubedljivo savladala Komo, da bi na startu Serije A savladala minimalcem Empoli. Usledio je poraz od Intera, a zatim i remi protiv Sasuola i trenutno Specija ima četiri osvojena boda i nalazi se na 13. poziciji.

Alegri ima mnogo problema sa povredama igrača. Pol Pogba i Anhel di Marija neće igrati, kao ni Federiko Kijeza i Marli Ake. Odsutni su i Kaju Žorž i Dauda Piters, dok bi u timu mogli da se nađu Leonardo Bonući i Nikolo Fajoli.

Što se tiče Specije, u timu sigurno neće biti Albina Ekdala koji je isključen u prethodnom kolu, dok će zbog povreda odsustvovati Salva Ferer, Kelvin Amijan, Aurelijen Ngujamba i Aimar Šer. Potencijalno bi u ekipi mogli da se nađu Janis Antiste i Danijel Maldini.

Ova dva tima odigrala su samo četiri meča u Seriji A i Juventus ima sve četiri pobede u tim duelima. Odigrala su ova dva tima i dva meča u Seriji B kada je Juventus posle ''Kalčopolija'' izbačen u niži rang i zanimljivo je da je Specija te sezone ostala neporažena i ostvarila jedinu pobedu protiv Juventusa, dok je jedan meč završen nerešenim rezultatom.

Bez obzira na solidnu formu i igre koje je Specija pokazala, u Torinu je Juventus apsolutni favorit i sa raspoloženim Vlahovićem pobeda je najrealnija opcija.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!