MONAKO TRI MEČA BEZ POBEDE: "Kneževi" favoriti protiv redovne mušterije

N.P.

31. 08. 2022. u 08:41

FUDBALERI sa stadiona "Luj ||" sastaju se sa ekipom Troa u meču 5. kola francuske Lige 1.

МОНАКО ТРИ МЕЧА БЕЗ ПОБЕДЕ: Кнежеви фаворити против редовне муштерије

Foto: Profimedia

Domaćin je u ozbiljnom padu forme, nema trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu. Izabranici Filipa Klementa su nakon teškog poraza kod kuće od Lansa 4:1, odigrali hrabar remi na strani protiv aktuelnog šampiona Pariz Sen Žermena 1:1. "Kneževi" nakon četiri odigrana kola zauzimaju tek 12. poziciju na tabeli sa pet, dok večerašnji protivnik ima dva boda manje na 15. mestu Lige 1. 


Ekipa Troe ja nakon lošeg starta u šampionatu i tri vezana poraza uspela da ostvari prvi trijumf ove sezone. Puleni Bruna Irlesa su u prošlom kolu savladali na domaćem terenu Anže rezultatom 3:1.


Monako je pobedio večerašnjeg protivnika na svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. "Kneževi" su apsolutni favoriti pred svojim navijačima i očekujemo da osvoje sva tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024