Parma bez Bufona pokušava da se vrati na pobednički kolosek

V. M.

08. 12. 2022. u 09:49 >> 09:49

Od 12:30 Parma će na stadionu ''Enio Tardini'' dočekati Benevento.

Парма без Буфона покушава да се врати на победнички колосек

Profimedia

Obračun dve ekipe koje igraju dosta promenljivo u poslednje vreme, Parma se nalazi na petoj poziciji sa 23 osvojena boda, dok je Benevento 17. sa samo 15 poena na svom kontu.

Domaćini su sigurno jedna od najpopularnijih i najvrednijih ekipa u Seriji B, u svom sastavu imaju zvučna imena poput legende italijanskog fudbala Đanluiđija Bufona, Inglezea, Mana i Bernabea i cilj im je da se ove sezone vrate u Seriju A. Nakon dobrog početka sezone, zapali su u malu krizu i u poslednjih pet kola su osvojili sedam bodova. Savladali su Čitadelu i Komo, upisali poraze protiv Modene i Palerma, a za vikend su remizirali sa Kaljarijem.

Sa druge strane Benevento igra veoma loše ove sezone i iznenađujuće se nalaze blizu samog dna tabele. Nakon lošeg starta otpušten je trener Fabio Kaserta, a njegovo mesto zauzeo je jedan od najboljih italijanskih štopera ikada, Fabio Kanavaro. U poslednja tri kola Benvento je zabeležio pobedu protiv SPAL-a, remi sa Ređinom i za vikend su izgubili od Palerma.

Parma igra dobro na svom terenu i ima 16 bodova na osam utakmica, dok Benevento ima devet osvojenih bodova na sedam gostovanja.

Oba tima će biti bez svojih najiskusnijih igrača, Bufon će preskočiti meč zbog povrede kod domaćina, a Benevento će biti bez Kamila Glika koji se vraća sa SP u Kataru.

NAŠ TIP: 1X & 0-3 (kvota 1,60) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)