RENDŽERS NASTAVLJA POHOD ZA SELTIKOM: ''Policajci'' na teškom ispitu u Aberdinu

V.M.

20. 12. 2022. u 20:21 >> 20:22

DOMAĆIN je umeo da odoli gostima u skorijoj istoriji.

РЕНЏЕРС НАСТАВЉА ПОХОД ЗА СЕЛТИКОМ: Полицајци на тешком испиту у Абердину

Foto: EPA-EFE/Andrew Milligan/POOL

Sukob drugoplasiranog i trećeplasiranog na tabeli. Rendžers pokušava da nadoknadi zaostatak od devet bodova za liderom Seltikom, dok se Aberdin zbog dobrih igara ove sezone nalazi u borbi za treću poziciju.

Aberdin je u prošlom kolu izgubio upravo od branioca titule Seltika. ''Crveni'' su  odolevali u većem delu meča, ali su poklekli u 87. minutu kada im je mrežu zatresao Megregor. Domaćin igra jako dobre ove sezone i u tri kola pre pauze za Svetsko prvenstvo ostvario je dve pobede i poraz. Četa Džima Gudvina je tvrd orah na svom ''Pidodriju'' i u osam utakmica osvojili su 18 bodova. Igraju napadački fudbal i gol-razlika im je 29:24.

Gosti nemaju prava na kiks i moraju da pobeđuju na svim utakmicama i da se nadaju lošim rezultatima najvećeg rivala. Ekipu je preuzeo Majkl Bil nakon smene Đovanija van Bronkhorsta. Bivši trener KPR-a je slavio u svom debiju protiv Hibernijana sa 3:2. Iako su gubili na poluvremenu, ''policajci'' su preokrenuli meč u drugom delu golovima Džeka i Morelosa.

U tri utakmice pre pauze Rendžers je savladao Sent Miren, remizirao sa Sent Džonstonom i doživeo poraz od strane Hartsa. Ovo će biti pravi test za ekipu iz Glazgova koja je na sedam gostovanja ove sezone osvojila samo 11 bodova.

Aberdin će biti bez Robertsa, dok Bil ne može da računa na Goldsona, Hadžija, Jilmaza, Oforboha i Helandera.

Što se tiče međusobnih duela, Rendžers je u prethodnih pet susreta slavio tri puta, a viđena su i dva remija.

NAŠ TIP: D 1+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)