MOŽE LI RAJKOVIĆ DA ZAUSTAVI REAL? Ančeloti nezadovoljan terminom meča

M.T.

05. 02. 2023. u 08:48 >> 08:48

''Kraljevski klub'' neporažen u poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima.

МОЖЕ ЛИ РАЈКОВИЋ ДА ЗАУСТАВИ РЕАЛ? Анчелоти незадовољан термином меча

Foto: Profimedia

Majorka je u prethodnom kolu porazom neprijatno iznenadila svoje navijače, a vađenje fleka čini se kao nemoguća misija jer na ostrvo danas od 14 časova stiže Real Madrid u okviru 20. kola španskog šampionata.

Majorka igra prilično nestabilno u La Ligi u poslednjih pet utakmica pošto je naizmenično dobijala i gubila utakmice, ostvarivši dve pobede i tri poraza. Uspela je četa Havijera Agirea da Seltu savlada pred svojim navijačima i taman kada se činilo da će stići nova tri boda, Kadiz je potupno srušio planove Majorke pobedivši sa 2:0.

Ekipa čiji gol čuva Predrag Rajković je zbog nestabilne forme trenutno na 10. mestu u šampionatu sa 25 bodova, četiri manje od Osasune, Rajo Valjekana i Atletik Bilbaoa, a šest bodova više od Kadiza koji je prvi ispod crte.

Posle dva poraza u osam dana od Viljareala u La Ligi i Barselone u finalu Superkupa, Real Madrid je uspeo da stabilizuje formu i od tada je vezao pet uakmica bez poraza. U La Ligi je ''kraljevski klub'''posle pobede protiv Aletika u gradskom derbiju, remizirao sa Sosijedadom, da bi savladao u prethodom kolu Valensiju i zauzima drugu poziciju na tabeli sa pet bodova manje u odnosu na Barselonu. Trener Karlo Ančeloti nije bio zadovoljan terminom meča sa Majorkom koji je La Liga odredila jer je Real u četvrtak igrao sa Valensijom.

 - Nismo zadovoljni. Nije u redu da igramo manje od 72 sata nakon prošle utakmice. Nije u redu da igramo u 14 sati, ali ipak moramo - jasan je bio Ančeloti.

Majorka je u odličnoj situaciji pred težak meč protiv Real Madrida pošto su svi na raspolaganju treneru Havijeru Aigreu osim Hosea Kopete koji će preskočiti ovaj meč pošto je u prethodnom kolu protiv Kadiza dobio peti žuti karton, a njega bi u zadnjoj liniji trebalo da zameni Đovani Gonzales.

Real ima određenih problema sa povređenim igračima zbog čega u timu za ovu utakmicu neće biti Lukasa Vaskeza, Ferlana Mendija, Edera Militaa, Karima Benzeme i kao po običaju Edena Azara koji je više povređen nego što igra. Očekuje se povratak u tim Davida Alabe koji se oporavio od povrede.

Prednost u međusobnim mečevima ubedljivo je na strani Real Madrida koji je slavio čak devet puta u poslednjih deset utakmica protiv Majorke koja ima samo jednu pobedu i to pred domaćim navijačima ostvarenu pre tri godine.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)