STANKOVIĆ TRAŽI BODOVE SPASA PROTIV BIVŠEG KLUBA: Sampdoriji gori pod nogama

V.M.

13. 02. 2023. u 12:34 >> 12:34

INTER gostuje na stadionu ''Luiđi Feraris'' od 20.45 na poslednjoj utakmici 22. kola Serije A.

СТАНКОВИЋ ТРАЖИ БОДОВЕ СПАСА ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Сампдорији гори под ногама

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Sampdorija je u velikom problemu, ekipa srpskog stručnjaka nikako da uđe u pozitivnu seriju a vreme joj sve više curi. Trenutno je pretposlednja na tabeli i zaostaje čak devet poena za Specijom koja je prvi tim iznad crte, ta brojka se čini još ''većom'' ako dodamo to da je domaćin u dosadašnjem toku lige osvojio samo deset bodova. Inter igra dosta dobro u poslednje vreme, vezao je dve pobede u nizu i dolazi u Đenovu da ostvari i treću.

Sampa je u jako lošem ritmu, na poslednjih pet utakmica ima četiri poraza uz prošlonedeljni remi sa Moncom, 2:2. Izabranici Dejana Stankovića su bili jako blizu pobede i važna tri boda ali su skrivili penal u sudijskoj nadoknadi i Pesina je sa bele tačke poravnao rezultat. Bivši prvak Italije je poslednji trijumf u prvenstvu upisao na otvaranju druge polusezone kada je bio bolji od Sasuola rezultatom 1:2.

Inter ima priliku da se ustali na drugom mestu tabele Serije A. Trenutno je sakupio 43 poena i zaostaje čak 16 bodova za liderom Napolijem. U prošlom kolu ''nerazuri'' su obradovali svoje navijače kada su u ''Derbiju dela Madonina'' pogotkom Lautara Martineza savladali večitog rivala, Milan. Pored dobrih igara u prvenstvu, gosta očekuje osmina finala Lige šampiona protiv Porta, kao i polufinale Kupa Italije u kojem igraju sa Juventusom tako da će se boriti na tri fronta. Izabranici Simonea Inzagija su već osvojili jedan trofej ove sezone, u italijanskom superkupu su rutinski bili bolji od Milana sa 3:0.

Na poslednjih pet duela ovih ekipa viđene su tri pobede Intera uz remi i trijumf Sampdorije. ''Neroazuri'' nisu slavili na poslednja dva gostovanja na ''Luiđi Ferarisu'' i želeće da prekinu taj niz.

Stanković ne može da računa na Puseta, Kontija i Lerisa, dok su pod upitnikom Trimboli i Kvaljarela.

Inter će večeras biti bez Koree i Dalbera.

Očekujemo da gost kontroliše igru tokom čitavog meča i bez većih problema osvoji nova tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)