BILIĆ BI DA PREKINE SJAJNI BARNLIJEV NIZ! Četa proslavljenog fudbalera Mančester sitija je neverovatna

M.T.

14. 02. 2023. u 08:16

''Klaretsi'' su u seriji od deset pobeda u ligi.

БИЛИЋ БИ ДА ПРЕКИНЕ СЈАЈНИ БАРНЛИЈЕВ НИЗ! Чета прослављеног фудбалера Манчестер ситија је невероватна

Foto AP

Pod vođstvom menadžera Vensana Kompanija, Barnli ove sezone deluje nezaustavljivo u svom povratku u Premijer ligu, a večeras od 21 sat će na svom ''Turf Muru'' dočekati Votford u 32. kolu Čempionšipa sa željom da nastavi niz pobeda.

Od starta sezone je Barnli konstantno u vrhu Čempionšipa i zaista ne deluje da bilo šta može da mu stane na put. Vensan Kompani sjajno predvodi momke sa ''Turf Mura'' koji deluju kao kaznena ekspedicija i nalaze se u seriji od deset pobeda u šampionatu sa ciljem da taj niz produže i protiv današnjeg protivnika. U prethodnom kolu Barnli je sa 3:0 savladao Preston.

Votford je i dužnik Barnliju pošto mu je na startu sezone naneo jedan od samo dva poraza koliko ima Kompanijev sastav, pored 20 pobeda i osam nerešenih mečeva. ''Klaretsi'' će pokušati da obore sopstveni rekord po broju pobeda iz sezona 2013/2014. i 2015/2016. kada su imali po 26. Barnli ima 68 bodova na prvom mestu za direktan plasman u Premijer ligu, sedam više od Šefild junajteda na drugoj poziciji, a čak 17 više od Midlzbroa koji se nalazi na trećem mestu koje vodi u plej-of za elitno takmičenje.

Votford je daleko od forme u kojoj se nalazi Barnli, pošto je tim Slavena Bilića u poslednjih pet kola slavio samo jednom uz tri remija i jedan poraz od Mildsbora. ''Stršljenovi'' su u seriji od dva remija u mečevima sa Redingom i Blekburnom. Bilićev tim trenutno na tabeli zauzima šesto mesto sa 46 bodova, koliko ima i petoplasirani Milvol, dok četvrti Luton ima 49. Šesta pozicija je i poslednja sa koje se ide u plej-of, a Votford ima samo bod više od Sanderlenda i Blekburna, dok dva koraka zaostaje Vest Bromvič Albion na devetoj poziciji.

Tim Vensana Kompanija i dalje je bez nekoliko važnih igrača koje je povreda odvojila od terena, pa u Barnliju neće biti u ovom meču Tejlora Harvuda-Belisa, Manuela Bensona i Džeja Rodrigeza. Ipak, Kompani ima na raspolaganju dovoljno dobre zamene i Barnli ne bi trebalo da značajnije oseti ove izostanke što je i do sada bio slučaj.

Votford je imao mnogo više problema sa povredama poslednjih meseci, ali se situacija popravila pošto su se vratili u ekipu Imran Luza, Tom Kleverli, Kristijan Kabasele i Žoao Pedro. I dalje su van tima Den Gosling i Kortni Haus.

Što se tiče međusobnih mečeva, prednost je na strani Barnlija u poslednjih deset mečeva pošto su ''klaretsi'' ostvarili pet pobeda, dok je Votford tri puta upisao trijumf, a dva puta je meč završen nerešenim rezultatom bez golova.

NAŠ TIP: 1P1+&2+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024