''OVNOVI'' SU NEPRIKOSNOVENI KOD KUĆE: ''Đavoli'' podižu formu

V.M.

14. 02. 2023. u 10:04

DERBI kaunti dočekuje Linkoln siti u okviru 32. kola Lige jedan.

ОВНОВИ СУ НЕПРИКОСНОВЕНИ КОД КУЋЕ: Ђаволи подижу форму

Profimedia

Domaćin je u prošlom kolu izgubio od Vikomba sa 3:2 i tako je prekinuta njegova impresivna serija od šest ligaških pobeda. ''Ovnovi'' su trenutno peti na tabeli sa 53 osvojena boda uz gol-razliku 47:24. Derbi igra sjajno kod kuće, na 14 utakmica pokupio je 32 poena i nanizao je pet pobeda na ''Prajd parku''.

Linkoln je nakon nešto lošijeg starta prvenstva počeo da se diže na tabeli i sada zauzima 13. mesto sa 37 bodova. Neporažen je na prethodna četiri susreta, a pre par dana je savladao Bristol roverse sa 1:0. Ono što je interesantno kod gosta je da je on u dosadašnjem toku prvenstva odigrao čak 13 remija, što je ubedljivo najviše u Ligi jedan.

U duelu ovih timova u devetom kolu Linkoln je slavio 2:0.

Golovi su česta pojava na ''Prajd parku'' ove sezone, verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024