JUNAJTED NASTAVLJA STRAŠAN NIZ NA SVOM TERENU: ''Lisice'' su se probudile

V.M.

19. 02. 2023. u 08:22

MANČESTER dočekuje Lester od 15 časova na ''Old trafordu''.

ЈУНАЈТЕД НАСТАВЉА СТРАШАН НИЗ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Лисице су се пробудиле

FOTO: AP/Tanjug

''Crveni đavoli'' su u odličnoj formi, neporaženi su na prethodne tri ligaške utakmice i trenutno su treći na tabeli sa 46 osvojenih bodova. Ekipa Erika ten Haga je poznata po sjajnim igrama na svom terenu i nije poražen na ''Teatru snova'' punih 16 utakmica u svim takmičenjima. Što se tiče gosta, Lester je proigrao povratkom Džejmsa Medisona na teren, sjajni vezista je predvodio ekipu do dve uzastopne pobede i nada se da ''lisice'' danas mogu da produži niz odličnih rezultata.

Junajted je preko nedelje zaigrao na ''Nou kampu'', u derbiju šesnaestine finala Lige Evrope odigrao je 2:2 sa Barselonom. Katalonci su poveli na meču, ali je Mančester preokrenuo golovima Freda i Rašforda, ipak u završnici utakmice Levandovski je poravnao rezultat i očekuje nas veoma interesantan revanš. Domaćinu je cilj povratak u Ligu šampiona i izlgeda da će ga ostvariti. Treći je na tabeli Premijer lige i ima plus sedam u odnosu na petoplasirani Totenhem. ''Crvene đavole'' krajem meseca očekuje borba za trofej, u finalu EFL kupa sastaće se sa Njukaslom.

Lester je podigao formu, slavio je protiv Vile i Totenhema i sada je na 13. poziciji sa 24 osvojena boda. Gost je na te dve utakmice postigao po četiri gola i u odličnoj napadačkoj formi dolazi na ''Old traford''. Izabranici Brendana Rodžersa igraju jako otvoren fudbal sa dosta pogodaka ove sezone, što i govori njihova gol-razlika 36:38. Zanimljiv je podatak da ''lisice'' nemaju remi na gostovanjima ove sezone. Na 11 utakmica van svog stadiona upisali su četiri pobede i doživeli sedam poraza.

Na poslednjih pet utakmica između ovih timova viđene su tri pobede Lestera uz podelu bodova i trijumf Mančestera. Tu pobedu ''crveni đavoli'' ostvarili su u petom kolu ove sezone pogotkom Sanča.

Domaćin će biti vez Antonija, Kazemira, Eriksena, Grinvuda, Marsijala i van de Beka, dok je pod znakom pitanja Mektominej.

Rodžers ne može da računa na Bertrana, Evansa i Džastina.

Očekujemo jedan intersantan meč između dve razigrane ekipe i verujemo da će biti dosta golova na utakmici.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev