''TIGROVI'' POBEDOM MOGU DO PRVOG MESTA: Borba za titulu je u punom jeku

V.M.

16. 02. 2023. u 11:55

AL Etifak dočekuje razigrani Al Itihad od 18:30.

ТИГРОВИ ПОБЕДОМ МОГУ ДО ПРВОГ МЕСТА: Борба за титулу је у пуном јеку

Foto: Profimedia

Domaćin igra promenljivo, na poslednjih pet utakmica ima dve pobede i tri poraza. Jedan od njih doživeo je pre šest dana kada ga je porazio Al Tae sa 2:0. Al Etifak je trenutno deseti na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

''Tigrovi'' igraju veoma dobro ove sezone i nalaze su u seriji od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Poslednja žrtva bio im je Al Adalh kojeg su savladali sa 5:0. Al Itihad je trenutno treći na tabeli i ima 37 bodova, isto kao drugoplasirani Al Nasr i tri boda manje od lidera Al Šababa. Gost ima impresivnu gol-razliku od 28:6.

Na susretu ovih timova u drugom kolu viđena je podela bodova, 0:0.

Očekujemo da ''tigrovi'' rutinski odrade posao i osvoje tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!