NEIZVESNO U TOSKANI: "Lavovi" puni samopouzdanja nakon dve vezane pobede

N.P.

17. 02. 2023. u 11:42

TIM Pize sastaje se sa fudbalerima Venecije u meču 25. kola italijanske Serije B.

НЕИЗВЕСНО У ТОСКАНИ: Лавови пуни самопоуздања након две везане победе

Foto: Profimedia

Domaćin je prekinuo niz od četiri uzastopne utakmice bez trijumfa u prvenstvu. Klub iz Toskane je proteklog vikenda slavio na gostovanju Ređini 2:0. Tim Pize trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 34 osvojena boda.

Fudbaleri Venecije ulaze u duel puni samopouzdanja nakon dve vezane pobede u šampionatu nad Beneventom i Spalom identičnim rezultatom 2:1. Popularni "lavovi" zauzimaju 13. poziciju italijanske Serije B uz 27 prikupljenih bodova.

U minulom međusobnom duel između dva kluba nije bilo pobednika, 1:1. Svakako nas očekuje neivestan meč u Toskani, gde favorita nema i zato savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 1-3 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024