"GOLUBOVI" ZNAJU SA PARTIZANOM: "Crno-beli" vade fleke posle neverovatnog poraza

N.P.

19. 02. 2023. u 09:04

IZABRANICI Gordana Petrića gostuju ekipi Spartaka u Subotici u meču 22. kola Super lige Srbije.

ГОЛУБОВИ ЗНАЈУ СА ПАРТИЗАНОМ: Црно-бели ваде флеке после невероватног пораза

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Mladosti GAT su napravili senzaciju u Humskoj i savladali ekipu Partizana sa 4:0, u okviru 21. kola nacionalnog šampionata. Nizao se šok za šokom na stadionu "crno-belih" koji tokom čitavih 90 minuta nisu uspeli da zaigraju opasnije protiv jednog od najlošijih timova u ligi. Već posle 11 minuta gosti su vodili sa velikih 2:0. Prvi gol je majstorija Gala, ali za naredni je direktno kriva odbrana Partizana.

Dal Belo Fagundes je uvećao vođstvo svog tima, a do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata. Nije bilo ništa bolje ni posle odmora, domaćin je nastavio sa potpuno bezidejnom igrom u napadu. Mladost je iskoristila praktično svaku grešku "crno-belih" i već na startu drugog poluvremena povela sa 3:0. Fejsa je skrivio penal u 52. minutu, a kapiten Novosađana Novica Maksimović je bio neumoljiv.

Ponovo su fudbaleri novajlije u ligi iskoristili grešku odbrane, uspeli da organizuju dobar napad, a velikih i konačnih 4:0, donosi Nemanja Milić. Izabranici Gordana Petrića su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 46 bodova, čak 14 manje od lidera i večitog rivala Crvene zvezde.

Fudbaleri Spartaka ulaze u duel nakon dva uzastopna poraza u prolećnom delu sezone. Subotičani su prvo izgubili od Čukaričkog u Beogradu 3:1, zatim od Javora u Ivanjici minimalnim rezultatom. Puleni Ljubiše Dunđerskog nakon 21. kola zauzimaju 14. poziciju Super lige Srbije uz 18 prikupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 16:29.

Popularni "golubovi" su i minulom međusobnom duelu šokirali "crno-bele" u Humskoj i savladali ih minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je Luka Bijelović u 86. minutu susreta.

"Parni valjak" je u prošlom kolu doživeo veliku bruku. Partizan ako danas kiksne na "Gradskom stadionu" u Subotici može da se oprosti od titule prvaka. Trener Petrić je imao malo vremena da odmori svoju ekipu, jer su "crno-beli" sredinim nedelje igrali prvu utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija gde su bili bolji od moldavskog Šerifa minimalnim rezultatom. Svakako pred fudbalerima iz Humske je imperativ pobede i predlažemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)