RASPUCANIM "KELTIMA" NEMA RAVNIH: Aktuelni šampion je kaznena ekspedicija u Škotskoj

N.P.

18. 02. 2023. u 13:00

TIM Aberdina gostuje gigantu iz Glazgova u okviru 26. kola Premijer lige.

РАСПУЦАНИМ КЕЛТИМА НЕМА РАВНИХ: Актуелни шампион је казнена експедиција у Шкотској

Mladi navijač Seltika proslavlja devetu uzastopnu titulu Foto EPA

Fudbaleri Seltika su prava kaznena ekspedicija u Škotskoj, ostvarili su osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. "Kelti" su na prethodne tri utakmice u prvenstvu postigli fantastičnih 12 pogodaka! Četa Angelosa Postekoglua je lider na tabeli sa 70 osvojenih bodova i odličnom gol-razlikom 78:18!

Ekipa Aberdina je uspela da prekine negativan niz od tri vezana poraza u šampionatu. U prošlom kolu "crveni" su savladali Madervel na svom terenu rezultatom 3:1. Gosti su trenutno sedmoplasirani tim škotske Premijer lige uz 32 prikupljena boda.

Domaćin je savladao današnjeg rivala na svakom od poslednjih pet međusobnih duela. Kvota na kec je jako mala i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!