FENJERAŠ NEMA ŠTA DA TRAŽI NA "POLJUDU": Hajduk se i dalje nada tituli

N.P.

19. 02. 2023. u 12:20

TIM Gorice gostuje fudbalerima iz Splita u meču 22. kola hrvatske Supersport lige.

ФЕЊЕРАШ НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ НА ПОЉУДУ: Хајдук се и даље нада титули

Foto: Profimedia

Ekipa Hajduka je prekinula negativan niz od dva uzastopna poraza u prvenstvu. Splićani su proteklog vikenda savladali Varaždin ubedljivo 4:1. Popularni "bili" se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 41. bodom, osam manje od lidera i aktuelnog šampiona Dinama iz Zagreba.

Tim Gorice je, već u ovom delu šampionata, glavni konkurent za selidbu u niži rang. Puleni Željka Sopića su zakovani za dno hrvatske Supersport lige uz svega devet prikupljenih bodova i očajnom gol-razlikom 11:31. U prošlom kolu gosti su izgubili od Rijeke na "Rujevici" rezultatom 2:0.

Domaćin je savladao fenjeraša u minulom međusobnom duelu 3:1. Fudbaleri Hajduka se i dalje nadaju da mogu do titule, iako "modri" imaju prilično veliku prednost. "Bili" su apsolutni favoriti pred svojim navijačima na "Poljudu" i kec je fiks. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju prelaz. Gorica zaista igra očajno i nije nemoguće da se desi preokret, a kvota je astronomska.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,37)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 26,50)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)