NA ''DENU'' SU I JAČI PADALI: Pepov učenik je napravio mašineriju!

V.M.

21. 02. 2023. u 09:19 >> 09:19

MILVOL dočekuje Barnli od 20:45.

НА ДЕНУ СУ И ЈАЧИ ПАДАЛИ: Пепов ученик је направио машинерију!

Profimedia

Domaćin je u odličnoj formi, trenutno je sedmi na tabeli i bori se za plasman u plej-of za Premijer ligu. ''Klaretsi'' dominiraju prvenstvom čitave sezone, ubedljivo su prvi na tabeli i imaju čak plus 11 u odnosu na drugoplasirani Šefild junajted.

Milvol je na poslednjih pet ligaških duela ostvario tri pobede uz remi i poraz. Za vikend je u jako zanimljivoj utakmici na ''Denu'' savladao Šefild junajted sa 3:2. ''Lavovi'' igraju femonelano na svom terenu, neporaženi su kod kuće na poslednjih devet ligaških duela i biće orni da produže taj niz. Ekipa iz Pekama je u eliti poslednji puta igrala pre 33 godine i ima priliku da se nakon duže pauze vrati u Premijer ligu. Gari Rovet radi sjajan posao na klupi domaćina i zaslužuje pohvale koje dobija širom engleskih medija.

Barnli ne prestaje da melje, ubedljivo je prvi na tabeli i ekspresno će se vratiti u Premijer ligu iz koje je ispao prošle sezone. Na poslednjih pet ligaških susreta gost ima četiri pobede uz remi sa Votfordom. Pre par dana bio je bolji od Lutona rezultatom 0:1. Ekipu sa klupe predvodi bivši igrač Mančester sitija, Vensan Kompani. Belgijanac je napravio pravu fudbalsku silu u Čempionšipu koja je postigla čak 63 pogotka za sada i ubedljivo je najbolji napad lige. ''Klaretsi'' igraju sjajno na gostovanjima ove sezone i slavili su na poslednjih pet ligaških utakmica van ''Turf mura''.

Na obračunu ovih timova u prvoj polusezoni bez većih problema slavio je Barnli golovima Vitinja i Rodrigeza.

Domaćin će biti bez Barija. Benta, Emakua i Hačinsona na večerašnjem susretu.

Gost u London dolazi bez Vejera, Hardvud-Belisa i Džeja Rodrigeza, dok je pod znakom pitanja nastup Bensona.

Očekujemo jednu jako interesantnu utakmicu između dve ekipe koje su u formi. Biće zanimljivo videti da li će se prvo prekinuti niz nepopbedivosti Milvola kod kuće ili će Barnli doživeti poraz nakon dugo vremena u gostima. Verujemo da će oba tima biti jako motivisana i očekujemo da će postići barem po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev