''OLIMPIKO'' JE BIO SVEDOK VELIKIH PREOKRETA! ''Vučica'' juri zaostatak iz prvog susreta

V.M.

23. 02. 2023. u 09:30

ROMA dočekuje Salcburg u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope

ОЛИМПИКО ЈЕ БИО СВЕДОК ВЕЛИКИХ ПРЕОКРЕТА! Вучица јури заостатак из првог сусрета

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Domaćin je za vikend slavio protiv Verone, zauzeo mesto koje vodi u Ligu šampiona i sada će pokušati da pred svojim navijačima preokrene zaostatak iz Austrije. Salcburg je pre par dana upisao treću uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i sa dosta samopouzdanja dolazi u prestonicu. Pre sedam dana ''crveni bikovi'' su slavili sa 1:0 pogotkom Kapaldija.

Roma je u nedelju ostvarila jako bitan trijumf protiv ekipe iz grada ljubavi, gol odluke postigao je Solbaken kome je to bio prvi pogodak u dresu italijanskog velikana. ''Đalorosi'' su sada treći na tabeli i na putu su da ostvare ovosezonski cilj, a to je povratak u Ligu šampiona. ''Vučica'' je pre sedam dana stvarala brojne šanse na ''Red bul areni'' ali nije uspela da postigne pogodak i kažnjena je za to. Morinjo je iskusan trener koji će znati da motiviše svoje igrače na pravi način i njegovi izabranici će pred 70.000 vatrenih navijača Rome biti spremni da preokrenu zaostatak iz prvog meča.

Salcburg je na pravi način započeo drugu polusezonu. Pored trijumfa pre sedam dana, u domaćem prvenstvu je ostvario dve pobede, bio je bolji od Lustenaua i Tirola. Trenutno je prvi na tabeli i ima plus šest u odnosu na drugoplasirani Šturm Grac. Heroj prvog susreta protiv ekipe iz Rima je bio Nikolas Kapaldo. Argentinac je u 88. minutu iskoristio perfektan centaršut Strahinje Pavlovića i glavom zatresao mrežu.

Očekujemo da vidimo oba srpska internacionalnca na ''Olimpiku'' večeras. Matića u dresu domaćina i Pavlovića u opremi ''crvenih bikova''.

Morinjo će biti pod velikim pritiskom jer povrede muče Dibalu i Ejbrahama i pitanje je da li će ih i koliko na večerašnjem susretu koristiti iskusni stručnjak.

Gost će biti bez Guinda, Okoha, Omoregija i Tijanija.

Očekujemo da Roma dobro otvori meč i da nošena hukom sa tribina ''Olimpika'' ostvari pobedu.

NAŠ TIP: ide dalje 1 (kvota 1,94)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024