MITROVIĆ PONOVO ODSUSTVUJE ZBOG POVREDE? ''Kolibari'' jure treći uzastopni trijumf u Premijer ligi

V.M.

24. 02. 2023. u 12:02 >> 12:02

FULAM dočekuje Vulverhempton u utakmici koja otvara 25. kolo engleske elite.

МИТРОВИЋ ПОНОВО ОДСУСТВУЈЕ ЗБОГ ПОВРЕДЕ? Колибари јуре трећи узастопни тријумф у Премијер лиги

FOTO> Tanjug/AP

Domaćin je ponovo uhvatio zalet. Nakon što je tri meča bio bez pobede, Fulam je ostvario dva uzastopna trijumfa i danas ima odličnu priliku da pred svojim navijačima upiše i treći. ''Vukovi'' igraju solidno od dolaska Đulena Lopetegija na klupu, španski stručnjak je preuzeo ekipu početkom drugog dela sezone, izveo ju je iz zone ispadanja i njegovi izabranici su sada 15. na tabeli.

Fulam je prošle nedelje bez Aleksandra Mitrovića savladao razigrani Brajton sa 0:1, gol odluke postigao je Manor Solomon. Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije ima probleme sa povredom i izgleda da će propustiti i večerašnji susret. Četa Marka Silve je trenutno šesta na tabeli sa 38 poena i vodiće borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. ''Kolibari'' dobro igraju na ''Krejven kotidžu'' ove sezone, na 12 utakmica kod kuće pokupili su 21 bod.

Vulvsi su na poslednjih pet ligaških susreta ostvarili tri pobede i doživeli dva poraza. Prošlog vikenda  su pomalo šokantno izgubili od fenjeraša Bornmuta koji je tom pobedom pobegao iz zone ispadanja. Gost je za sada osvojio 23 boda i ima tri poena više od Vest Hema koji je prvi tim ispod crte. Od kada je Lopetegi seo na klupu, Vulverhempton je počeo da postiže golove ali i dalje, uz Everton, ima najgori napad lige sa samo 17 postignutih pogodaka. 

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je tvrda utakmica u kojoj su podelili bodove rezultatom 0:0. Aleksandar Mitrović je imao priliku da donese pobedu svojoj ekipi, ali je u završnici meča promašio jedanaesterac.

Domaćin će biti bez kapitena Toma Kernija i Neskensa Kebana, dok je pod znakom pitanja popularni Mitrogol.

Lopetegi večeras neće moći da računa na Čikinja, Hvang He Čana, Kalajdžića i Bubakara Traorea.

Očekujemo da Fulam nastavi seriju dobrih rezultata i ostane neporažen, a verujemo i da će biti malo golova na utakmici.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!