BETIS HVATA ZALET: Fenjeraš je lak plen

V.M.

24. 02. 2023. u 09:25

ELČE dočekuje izabranike Manuela Pelgrinija večeras od 21 čas na ''Stadionu Manuel Martinez Valero''.

БЕТИС ХВАТА ЗАЛЕТ: Фeњераш је лак плен

Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Domaćin igra veoma loše ove sezone i samo čudo treba da se desi pa da Elče ne ispadne iz elite. Doživeo je dva uzastopna poraza i zacementiran je za dno tabele. Betis je uhvatio zalet, vezao je dve pobede i ima lepu priliku da upiše treću i na taj način se približi Atletiku koji zauzima poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona iduće sezone.

Elče ima samo jednu pobedu u dosdašnjem toku takmičenja, ostvario ju je početkom februara kada je savladao Viljareal sa 3:1 na svom terenu. Pored tog trijumfa, domaćin je upisao šest remija i doživeo čak 15 poraza što je ubedljivo najviše izgubljenih utakmica u Primeri.

Izabranici Pabla Maćina imaju 13 bodova manje od Almerije koja je prvi tim iznad crte i ukoliko ne krenu uskoro da osvajaju bodove očekuje ih ispadanje i igranje u Segundi naredne sezone. Elče ima najgoru odbranu u ligi i primio je čak 45 golova za sada što je preko dva u proseku po utakmici.

Betis je uhvatio zalet sa dve uzastopne pobede. Prvo je savladao Almeriju sa 2:3, a prošle nedelje je bio bolji Valjadolida rezultatom 2:1 na ''Benito Viljamarinu''. ''Zeleno-beli'' su trenutno peti na tabeli sa 37 osvojenih bodova i očekuje ih velika borba za izlazak u Evropu iduće sezone. Izabranici Manuela Pelegrinija su na 11 gostovanja osvojili 17 bodova i jedni su od boljih gostiju u Primeri. Najbolji strelac ekipe je iskusni Borha Iglesias. Španski centarfor je postigao devet pogodaka i jedan je od boljih golgetera u ligi.

Ova dva tima su odigrala meč prvog kola u kojem je Betis slavio bez većih problema rezultatom 3:0.

Domaćina muče izostanci igrača, večeras na terenu neće biti Alama, Karmone, Koljada i Milje. Pelegrini ne može da računa na Kanaljesa, Kruza i Rodrigeza, dok je pod znakom pitanja nastup prvog golmana ekipe, Ruija Silve.

Verujemo da će Betis nastaviti pobednički niz i očekujemo da osvoji sva tri boda na ''Stadionu Manuel Martinez Valero''. 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,00) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)