CELJE CILJA EVROPU: Tim iz LJubljane nema pobedu nakon pauze

N.P.

22. 02. 2023. u 09:55

NAJSTARIJI slovenački klub dočekuje fudbalere Brava u meču 23. kola Prve lige.

ЦЕЉЕ ЦИЉА ЕВРОПУ: Тим из Љубљане нема победу након паузе

Profimedia

Ekipa Celja je dobro startovala u prolećnom delu sezone. Nakon pobede nad Murom 2:1, domaćin je odigrao nerešeno sa Taborom iz Sežane 2:2. Najstariji klub u Sloveniji je trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa 38 bodova, mesto koje mu garantuje igranje u nekom od evropskih takmičenja na kraju sezone.

Fudbaleri Brava ulaze u duel posle dva vezana poraza u prvenstvu, od gradskog rivala Olimpije na "Stožicama" 2:1 i na svom terenu od Domžala 2:0. Klub iz Ljubljane je pao na sedmu poziciju slovenačke Prve lige uz 22 prikupljena boda.

U minulom međusobnom duelu domaćin je izgubio rezultatom 2:0. Celje, ako želi da zadrži mesto koje vodi u Evropu, ne sme da kiksne u današnjem okršaju pred svojim navijačima.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,60)   

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024