LIDER ARHIVIRAO PORAZ OD MARIBORA: Fenjeraš bez šansi na "Stožicama"

N.P.

22. 02. 2023. u 11:04

VELIKAN iz Ljubljane sastaje se sa Goricom u utakmici 23. kola slovenačke Prve lige.

ЛИДЕР АРХИВИРАО ПОРАЗ ОД МАРИБОРА: Фењераш без шанси на Стожицама

Profimedia

Fudbaleri Olimpije u prethodna dva meča prolećnog dela sezone imaju polovičan učinak. Posle pobede nad Bravom na svom terenu 2:1, popularni "zmajčeki" su izgubili u derbiju od aktuelnog šampiona Maribora u "Ljudskom vrtu" 2:0. Izabranici španskog trenera Alberta Riere su i pored kiksa i dalje lideri na tabeli sa 51 osvojenim bodom.

Ekipa Gorice ulazi u duel nakon dva uzastopna remija u šampionatu protiv Radomlja 1:1, i Kopra 2:2. Gosti su jedan od glavnih konkurenata za selidbu u niži rang, pošto su zakovani za dno slovenačke prve lige uz 15 prikupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između viđen je meč u kome nije bilo pogodaka. Lider je arhivirao poraz od Maribora, i svakako želi povratak na pobednički kolosek. Fenjeraš je autsajder u večerašnjem okršaju na stadionu "Stožice", i sve sem trijumfa "zmajčeka" biće veliko iznenađenje.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev