GRMEĆE NA SARDINIJI: "Ostrvljani" ne odustaju od plej-ofa

N.P.

01. 03. 2023. u 13:40

VEČERAS na stadionu "Sant Elija" sastaju se Kaljari i Đenova u derbiju 27. kola italijanske Serije B.

ГРМЕЋЕ НА САРДИНИЈИ: Острвљани не одустају од плеј-офа

FOTO: AP/Tanjug

Izabranici iskusnog vuka Klaudija Ranijerija ulaze u duel posle dva uzastopna remija u prvenstvu protiv Barija 1:1, i Venecije 0:0. Fudbaleri Kaljarija su osmoplasirani tim na tabeli sa 37 bodova, mesto koje na kraju sezone garantuje igranje u plej-ofu na kraju sezone.

Ekipa Đenove je u prošlom kolu ostvarila rutinski trijumf na svom terenu protiv Spala 3:0. To je popularnim "grifonima" 13 pobeda od početka šampionata. Četa bivšeg italijanskog reprezentativca Alberta Đilardina se nalazi na drugoj poziciji Serije B sa 46 osvojenih bodova, devet manje od vodećeg Frozinonea.

U poslednjem međusobnom duelu između dva kluba nija bilo pogodaka. Svakako nas očekuje fantastičan meč na Sardiniji, gde domaći "ostrvljani" ne smeju da kiksnu ako žele da ostanu u trci za plasman u plej-of.


NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)