VALENSIJA BI DA POBEGNE SA DNA: Legenda kluba je sela na klupi ekipe sa ''Mestalje''

V.M.

11. 03. 2023. u 10:15

''SLEPI miševi'' dočekuju Osasunu u utakmici 25. kola La lige.

ВАЛЕНСИЈА БИ ДА ПОБЕГНЕ СА ДНА: Легенда клуба је села на клупи екипе са Местаље

Foto: Profimedia

Domaćin ima velikih problema ove sezone, pruža jako slabe partije i trenutno je pretposlednji na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Osasuna igra promenljivo u poslednje vreme, ali na poslednjih pet utakmica ima samo jedan poraz i nalazi se u grupi klubova koji će se boriti za plasman u Ligu konferencija iduće godine.

Skoro je na klupu Valensije zaseo Ruben Baraha. Sjajni vezista je bio ključni igrač ekipe sa Mestalje u prvoj dekadi 21. veka za vreme koje je osvojila dve titule prvaka Španije, UEFA kup, UEFA superkup i Kup kralja. Sada ga očekuje potpuno drugačiji zadatak i cilj mu je da velikana zadrži u eliti. Na svom debiju na klupi, bivši reprezentativac ''crvene furije'' je upisao tri boda protiv Sosijedada, ali u prošlom kolu je doživeo poraz od lidera Barselone. Od svoja 23 boda, Valensija je čak 17 osvojila na ''Mestalji'' i danas će pred svojim navijačima pokušati da upiše novi pozitivan rezultat.

Osasuna ne gubi ali ni ne pobeđuje. U proteklih pet kola ima pobedu, poraz i tri remija. Poslednji je odigrala sa Seltom iz Viga kada je na semaforu posle 90. minuta stajalo 0:0. Izabranici Jagoba Arasatea generalno igraju tvrde utakmice ove sezone sa malo pogodaka što i govori njihova gol-razlika nakon 24 odigrana kola, 22:23. Gost je trenutno osmi na tabeli sa 34 osvojena boda. U redovima ''los rohiljosa'' nalazi se bivši igrač Partizana Darko Brašanac, koji je ove sezone odigrao dvadeset i dve utakmice u plavo-crvenom dresu i postigao je jedan gol, upravo protiv današnjeg protivnika. 

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavila je Valensija rezultatom 1:2 na ''El Sadaru''.

Baraha će imati problema sa izostancima, na večerašnjem meču neće biti Domenela, Pauliste, Lata, Nika Gonzaleza i Markosa Andrea, dok je pod upitnikom najbolji strelac ekipe, Edinson Kavani.

Kod gosta su upitni nastupi Penje i Rubena Garsije.

Očekujemo jednu dosta tvrdu utakmicu između dve slabo napadački raspoložene ekipe i verujemo da će Valensija osvojiti barem bod pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu