''ŠUMARI" TRAŽE BODOVE SPASA: Brajton bi u Evropu

V.M.

26. 04. 2023. u 09:35

NOTINGEM forest dočekuje Brajton od 20.30 u obračunu ekipa koje biju potpuno drugačije bitke.

ШУМАРИ ТРАЖЕ БОДОВЕ СПАСА: Брајтон би у Европу

FOTO: Tanjug/AP

Nakon veoma dobrog otvaranja druge polusezone, domaćin je zapao u veliku krizu i nikako da izađe iz nje. Notingem je poslednju pobedu ostvario početkom februara kada je bio bolji od Lidsa (2:1), a nakon toga je na 11 utakmica doživeo čak osam poraza i odigrao tri remija. 

Ta loša forma vratila ga je u zonu ispadanja, ''šumari'' su trenutno 19. na tabeli i zaostaju dva boda za Lesterom koji je prvi tim iznad crte, tako da će se borba za opstanak verovatno voditi do samo kraja prvenstva.

Sa druge strane, Brajton igra veoma dobro većim delom sezone i u završnici prvenstva pokušaće da se plasira u Evropu po prvi put u istoriji kluba. ''Galebovi'' zauzimaju osmo mesto sa 49 osvojenih bodova, ali zaostaju samo pet poena za petoplasiranom Aston vilom koja je odigrala čak četiri meča više od njih.

Ako uzmemo u obzir da ćemo u finalu FA kupa gledati duel mančesterskih velikana (koji će najverovatnije osigurati Ligu šampiona preko prvenstva), dolazimo do toga da će i sedma pozicija voditi u Evropu i izabranici Robeta de Zerbija imaju odličnu priliku da se tamo nađu prvi put u istoriji kluba.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je podela bodova, 0:0.

Večeras verujemo da će oba tima postići barem po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

TIP ZA HRABRIJE: 1 (kvota 6,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)