SUDBINA POLUFINALA REŠAVA SE U REVANŠU: Gradski rivali ponovo ukrštaju koplja

V.M.

10. 05. 2023. u 10:15

CSKA 1948 Sofija će ugostiti gradskog rivala Lokomotivu.

СУДБИНА ПОЛУФИНАЛА РЕШАВА СЕ У РЕВАНШУ: Градски ривали поново укрштају копља

Foto: Profimedia

U prvoj utakmici viđena je prava goleada, Lokomotiva je povela, ali CSKA 1948 je preokrenuo sa tri brza gola krajem prvog dela igre, a konačnih 2:3 postavio je Malembana u 50. minutu.

Današnji domaćin je posrnuo u poslednje vreme i ne zna za pobedu na protekle tri utakmice (dva remija i poraz), ali to mu nije mnogo promenilo situaciju na tabeli i u plej-of je ušao sa trećeg mesta sa 59 osvojenih bodova.

''Crveni'' su poprilično dominantni u kupu i u dosadašnjem toku takmičenja bez primljenog gola su izbacili Sevlievo, Beroe i Ardu.

Sa druge strane, Lokomotiva je regularni deo prvenstva završila na devetoj poziciji i nalazi se u grupi ekipa koje će se boriti za plasman u plej-of za kvalifikacije za Ligu konferencija.

Što se tiče kupa, gost je takođe u dominantom stilu došao do polufinala. Redom je bio bolji od Spartak Plevena (1:4), Vitoša (3:0) i gradskog rivala Slavije (2:1).

Ovo će biti četvrti ovosezonski duel današnjih rivala, a na prva tri trijumfe je ostvario CSKA 1948 (2:0, 0:6, 2:3).

Danas očekujemo da se ''crveni'' plasiraju u finale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)