LALATOVIĆEVA ČETA POD IMPERATIVOM POBEDE: Borba za opstanak će se voditi do poslednjeg minuta

V.M.

22. 05. 2023. u 10:25

MLADOST GAT dočekuje Napredak u utakmici 36. kola srpske elite.

ЛАЛАТОВИЋЕВА ЧЕТА ПОД ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ: Борба за опстанак ће се водити до последњег минута

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin se nalazi u velikim problemima dva kola pre kraja. Zacementiran je za dno tabele sa 29 osvojenih bodova, šest manje od Spartaka koji je prvi tim iznad crte, tako da će šansu za opstanak verovatno morati da traži preko baraža. Četrnaestoplasirani (mesto koje vodi u baraž protiv ekipa iz druge lige) imenjak iz Lučana mu beži tri boda i pokušaće da ga sustigne u završnici prvenstva, između njih nalazi se Radnik sa 31 poenom.

Sama forma je dosta dobra za Novosađane koji su neporaženi na poslednjih pet utakmica, nakon što su savladali Radnički Niš i Kolubaru, redom su remizirali sa Javorom, Spartakom i Radnikom.

Što se tiče gosta, on je prebrinuo brige oko opstanka i opustio se u završnici prvenstva što se i vidi po njegovim rezultatima. Nakon što je doživeo dva uzastopna poraza od Radnika i Radničkog, Napredak je podelio bodove sa Kolubarom. Trenutno je deveti na tabeli sa 38 osvojenih bodova, a zanimljiv je podatak da je jedna od najneefikasnijih ekipa u našem prvenstvu sa samo 27 postignutih golova.

Na dva ovosezonska međusobna duela slavio je Napredak, dva puta po 1:0.

Danas verujemo da će se Mladost osvetiti za te poraze i osvojiti važne bodove u borbi za opstanak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije